2777
2789
عنوان

حرف خواهر شوهر وجاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست

چقد بیسواده ک نمیدونه تعیین جنسیت به عهده مرده.و چقد احمقه که فک میکنه پسر چه گلی ب سرش میزنه.تا بوده دختر دلسوزه پدر و مادرش بوده

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته یک بار هم میبینیم اون همخونه پدر شوهرم من تمایلی ندارم برم شوهرم از بس اصرار میکنه

به شوهرت بگو جواب جاریتو بده یعنی چی بچه شکل هیچکدومتون نیست بچه حسن یقال و اعظم خیاط نیست که

بگو تو بهت بر نمیخوره یکی بگه بچت شکلت نیست 

ولی جواب خوهر شوهرت و بده بگو د  ودول اقاتونو قاب کن بزن به دیوار که پسر برات درست میکنه 

بگو اینترنت فقط واسه خاله زنک بازی نیست یکم توش بچرخ اطلاعاتتو ببر بالا تعیین جنسیت فقط با پدره

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
به شوهرت بگو جواب جاریتو بده یعنی چی بچه شکل هیچکدومتون نیست بچه حسن یقال و اعظم خیاط نیست که بگو ت ...

تحصیل کرد هست می‌دونه تعیین جنسیت با مرد اما باز میگه

چقد بیسواده ک نمیدونه تعیین جنسیت به عهده مرده.و چقد احمقه که فک میکنه پسر چه گلی ب سرش میزنه.تا بود ...

بچه ها يه سوال

با خواهرشوهر اسي كار ندارم اونكه معلومه به چه دليل پسر پسر ميكنه

اما من يه خانومي رو ديدم دو تا پسر داشت ميگفت موقع زايمانم دكترم گفت محيط رحم و اينات قلياييه هرچندتا ديگه بياري بازم پسره 😐 بنده خدا هم ديگه بچه نياورد همشم دختر دلش ميخواد 😩

به نظرتون دكتر ميتونه همچين چيزي رو بفهمه ؟ 😶

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

واااي من عااااشق دخترم ... اينقد با شور و شوق از دختر ميگم جاريم كه همش به پسر داشتنش مينازيد همش حسرت دخترميخوره😂😂

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
تحصیل کرد هست می‌دونه تعیین جنسیت با مرد اما باز میگه

بگو از شما که تحصیل کرده جامعه هستی بعیده حرفای آدمای امی و بیسواد و بزنی 

حالا من از خودتونم جلو یه غریبه بگی چی فکر میکنه در موردت فک میکنه تو کنج خونه با حرفای سبزی پاک کنی بزرگ شدین 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

بگو بچه به پسر و دختر نیست به ادب و تربیتش عزیزه..

یه موی دخترمو به صدتا پسر نمیدم.

مامانم همیشه اینو میگ😍😍😍

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
بچه ها يه سوال با خواهرشوهر اسي كار ندارم اونكه معلومه به چه دليل پسر پسر ميكنه اما من يه خانومي ر ...

من اینو میدونم که اگه تو رابطه زن ارضا بشه محیط رحم قلیایی میشه و شانس اسپرم هایی ک کروموزوم y رو دارن بالاتر میره.

فکر نمیکنم رحم یه زن همیشه قلیایی یا همیشه اسیدی باشه.البته منم اطلاع زیادی ندارم 

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
من اینو میدونم که اگه تو رابطه زن ارضا بشه محیط رحم قلیایی میشه و شانس اسپرم هایی ک کروموزوم y رو دا ...

منم برام جاي سواله 😅

ولي ديدم چند نمونه، مثلا اون دخترايي كه كلا لواشك و ترشك و اين چيزا زياد دوست دارن چون تغذيه شون خيلي اسيديه بچه هاشون دخمل ميشن 🤔 

اما اينكه دكتر قطعي به يك زن بگه حتما پسر مياري برام عجيب بود

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

ب خواهر شوهرت بگو ببینم ده سال دیگه هم برا پسر را بودنت همینن قدر ذوق داری یا نه 

ب جاری هم بگو، ب کی کشیدن بچه مهم نیست، مهم اینه ک آدم بزرگ بشه ن بی ادب و بی چاک دهن

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
من اینو میدونم که اگه تو رابطه زن ارضا بشه محیط رحم قلیایی میشه و شانس اسپرم هایی ک کروموزوم y رو دا ...

به غذایی که میخوری هم بستگی داره...روی پ هاش محیط رحم اثر میذاره

در طریق عشقباران، مشکل آسان کجا؟  

تو هم کلی دختراتو خوشگل کن استارتر...گیره مو و لباسای تورتوری تنشون کن ببرشون اونجا به خواهرشوهرت بگو نمیدونی آدم چه لذتی داره موی دخترو شونه کنه و لباس تنش کنه

بعدا بزرگ بشه همزبونت میشه...پایه خرید رفتن و...

من که باورم نمیشه تو این دور و زمونه هنوز کسی باشه که فک کنه پسرا برتر از دخترا هستن

در طریق عشقباران، مشکل آسان کجا؟