2777
2789
عنوان

یه مشکل کوچولو

82 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من یه مشکل کوچیک با خانوادم دارم که گاهی دردسرساز وبزرگ میشه

همسرم و خانوادش پرتوقعن من به خانوادم صد دفعه گفتم بهشون رو ندید مثلا نگید ما فلان چیزو داریم یا خریدیم که بگن به ما هم بده ولی گوششون بدهکار نیست

مثلا اوایل ازدواج پدر گفت من یه زمین تو رباط کریم دارم میدم شما برید خونه بخریدخانواده شوهرم هی میگفتن چرا بابات نمیده انقدر گفتن و گفتن که نگو بعد بیچاره پدرم مجبور شد به قیمت پایین بفروشه و بده به ما بعد مادرم غر میزد که ما نمیخواستیم همه پولو بدیم چقدر پر توقعن و... منم گفتم خوب سما اصلا نمیگفتین خودتون چند دفعه جلوشون گفتین 

گفتم خودتون اگه میخ استین یه خونه کوچیک یه جا میگرفتین به اسم مامانم بعد میگفتین اگه خو استین بشینید ولی خوانوادم چندین دفعه جلو خانواده همسرم گفتن که باعث سواستفادشون شد

یا چند وقت پیش مامانم گوشت دولتی خیلی خوبی گرفته بود دوتا. یه دفعه شوهرم گفت کاشکی ما هم میگرفتیم که مامانم گفت یکیشو بردارید من دوتا گرفتم میخوام چیکار خیلی جدی

بعد که شوهرم گفت گوشتو فعلا نیار تا قبلیا خورده شه فرداش مامانم زنگ زده من تعارف کردم چه جدی گرفت مگه اون براما چیزی گرفته که توقع داره به من میگه تو چیزی بهش نمیگی مثلا نمیگی مگه کاری کردی که توقع داری اخه خانوادم تعارف نمیکنن که من اینطوری بگم خیلی جدی میگن

منم میدونم که شوهرم و خانوادش کاری برا خانوادم نمیکنن منم از خانوادم اصلا توقع ندارم ولی صد دفعه بهشون گفتم تعارف نکنید گوش نمیدن چیکار کنم

همونجا که اون حرف رو زدن خودت تشکر کن و بگو نمیخوای جلوی همسرتم بگو که بشنوه

بهترین پیشنهاد

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکاری نداشته باش 

بزار خودشون حل کنن

شما گفتنی ها رو گفتی 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

خب مگه تعارف میکنن حتما باید عملی کنن،همه ازین حرفا وتعارفا میزنن و میکنن واماهیشکیم عمل نمیکنه،یجور احترامه مثلا

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
به مامانت شما که اخلاقشو میدونید از این به بعد تعارف نکنید که باعث ناراحتی هیچکدومتون نشه 😌

میگم ولی گوش نمیدن

مثلا حتی مامانم پرسید گوشت سه کیلویی رو میخوایید یا چهار کیلویی

خب مگه تعارف میکنن حتما باید عملی کنن،همه ازین حرفا وتعارفا میزنن و میکنن واماهیشکیم عمل نمیکنه،یجور ...

تعارف نمیکنن یه جورایی جدی میگن

من به مادرم میگم مثلا اگه گفت کاشکی برا ما هم میگرفتید بگو باشه اگه بازم داشتن حتما میگیرم بعد بگو نداشتن یا یه بهونه دیگه بیار

میگم ولی گوش نمیدن مثلا حتی مامانم پرسید گوشت سه کیلویی رو میخوایید یا چهار کیلویی

وا تا این حد!!!مامانت اینا بگو تعارف الکی نکنن و شوهرتم از خداش نباشه،شوهرتم فکر کنم میخاد از خانوادت بکشه،ازوناس که راضی نیس بذاره یه چیزیم برا خودشون بمونه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
میگم ولی گوش نمیدن مثلا حتی مامانم پرسید گوشت سه کیلویی رو میخوایید یا چهار کیلویی

بگو خب مامان شما اینطوری میگین اونم فکر میکنه جدی گفتین یا نگید اینطوری یا اگه هم میگید دیگه نزنید زیرش

وا تا این حد!!!مامانت اینا بگو تعارف الکی نکنن و شوهرتم از خداش نباشه،شوهرتم فکر کنم میخاد از خانواد ...

مثلا چند وقت پیش پدرم برامون یه مقدار پنیر محلی اورد مادر شوهرم گفت بگو برا ما هم بیاره من میدونم که بیاره از پول خبری نیست یا مثلا یادش میره یا توقع داره شوهرم بده منم گفتم باشه اگه رفت میگم بخره ولی نگفتم

خیلی موقعها این حرفو میزنم ولی بعضی موقعها خیلی نمیشه من بهشون میگم جلوی شوهرم نگن

اونها چون دوستون دارن میگن

نمیتونی پدر و مادرت رو عوض کنی

ولی یا باید خودت با جدیت ولی مهربونی تشکر کنی و بگی نمیخوای

یا به همسرت بگی ناراحت میشی چیزی بگیره که توقع نکنه

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊