2777
2789
عنوان

مامانا کسی سونو دکتر برفه ای رفته؟

3639 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.کسی سونوگرافی پیش دکتر برفه ای رفته؟خواهشا اگه کسی کار دکتر برفه ای رو میشناسه بگه بهم .خیلی دودلم.

از سال ۸۸ اینجام.پسوردم و گم کردم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم واسه nt .ولی به نظرم خیلی گرون بود.۳۵۰۰۰۰ تومن سونوگرافی nt شد

آره منم پرسیدم همین مبلغو گفتن بهم.حالا راضی بودید؟؟چند هفته بودی؟؟جنسیتم بهت گفت؟من ۱۲ هفته و سه روز وقت گرفتم برا nt  برم پیشش؟!؟!؟!؟

آره منم پرسیدم همین مبلغو گفتن بهم.حالا راضی بودید؟؟چند هفته بودی؟؟جنسیتم بهت گفت؟من ۱۲ هفته و سه رو ...

من ۱۳ هفته بودم .گفت پسره البته میگن پسر راحت تر تشخیص داده میشه.نمیدونم اگه دختر هم باشه میگه یا نه.

نه یکی از مادرایی که پیش دکترم میره معرفی کرد گفت خیلی دقیقه و دستگاهاشم عالیه و حتما برا غربال برم ...

کاشکی از دکترتون میپرسیدین.من واسه انومالی اونجا نمیرم .دکترم و عوض کردم و اون گفت جای دیگه ای برم.گفت برم نیلو پیش خانم قربانی.

کاشکی از دکترتون میپرسیدین.من واسه انومالی اونجا نمیرم .دکترم و عوض کردم و اون گفت جای دیگه ای برم.گ ...

من کلینیک سقط مکرر ابن سینا پیش دکتر داوودی مقدم میرم.خودش که گفت همین پایین برو ولی دستگاهشون افتضاحه و خیلی هم شلوغ و من نمیرم اونجا!منم آزمایشم رو نیلو میخوام بدم ولی سونوشو شنیدم خیلی شلوغه و خسته کننده پشیمون شدم نمیدونم چیکار کنم!!!

من ۱۳ هفته بودم .گفت پسره البته میگن پسر راحت تر تشخیص داده میشه.نمیدونم اگه دختر هم باشه میگه یا نه ...

منشیش که گفت میگه. ولی به نظرم کلا نمیشه به جواب nt اطمینان ۱۰۰ درصد کرد.

منشیش که گفت میگه. ولی به نظرم کلا نمیشه به جواب nt اطمینان ۱۰۰ درصد کرد.

به نظرم nt سونوی مهمی نیست که بابت ۳۵۰ میگیره.یه nt رو میخواد بگه.انومالی فرق میکنه .اندامها بررسی میشه ولی nt اینطور نیست

به نظرم nt سونوی مهمی نیست که بابت ۳۵۰ میگیره.یه nt رو میخواد بگه.انومالی فرق میکنه .اندامها بررسی م ...

آره خوب ولی مگه جاهای دیگه چقد کمتر میگیرن؟حول و حوش ۳۰۰ تومنه همه جا!الکی گرونه چون اسم غربالگری روشه

اصلا نرید خیلی بی نظم و ناقصن

معطلی الکی ۴ساعته واسه کار ده دقیقه ای!

فقط می خوان پولو بگیرن.اولش میگن نیم ساعت بعد که کارت می کشن سه چهار ساعت راحت معطل تون می کنن آخرشم می گن اینو نداریم اونو نداریم.

الکی چند ساعت الاف میشین.

بهتره برید سونوگرافی میرداماد.ای کاش اصلا نمیومدم اینجا