2777
2789
منم دقیقا.تلافی و... نمیکنما ولی نمیبخشم.فکر میکنم اونایی که میگن میبخشیم دروغ میگن

عزیزم منم اصلا اهل تلافی نیستم قبلنا راحت میبخشیدم اما آنقدر ناراحتم کردن که دیگه بریدم .شوهرش از اول از همسرم خوشش نیومد رفتاراش یه جور بی احترامی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره ی مجردیم شوهرخواهرم بهم چندین بار پیام عاشقانه فرستاد تماسهای نامربوط و ابراز علاقه میکرد قسمم داد تا عمر دارم به کسی نگم تا اینکه ازدواج کردم با شوهرم خواست شراکتی کاری را شروع کنه من از اینکه بخواد بهمون خیانت کنه یا کینه ای تو دل داشته باشه ماجرا را به شوهرم گفتم که ای کاش نمیگفتم....خواهرم بیچاره از هیچی خبر نداشت و اعتماد زیادی به همسرش داره منم به خاطر اینکه زندگیش بهم نخوره تا قبل ازدواج چیزی بهش نگفتم .تا اینکه بعد ازدواجم یکبار سر قضیه ای با شوهرم بحثمون شد دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم حقیقتو بهش گفتم اما اون منو متهم کرد منم خیلی بهم برخورد از اون موقع باهاش قطع رابطه کردم الان دوساله

هر دو تا خواهرات يعني؟!!

آره یکیش از خودم بزرگتره که شوهرش ابراز علاقه میکرد منم دیگه به هیچ مردی نمیتونم اعتماد بکنم حتی همسرم.خواهر کوچکتر از خودم هم حس بدی بهش پیدا کرد با اینکه کار خاصی نکرده یکم بیشتر احساس صمیمیت میکنه و این منو آزار میده