2777
2789

سلام دوستان 

واقعا من نمیدونم چه طور به پسر ۷ ساله ام بفهمونم که بعد از بازی چه به تنهایی چه با دوستان اتاق و وسایلی که تو سالن اورده رو مرتب کنه 

تازه بعد از بازی هرچی می گی فایده نداره یا میگه تو هم بیا کمک

قانون بزار براش,,,استاد من میگفت ب پسرش گفته بوده بعد بازی وسایلتو جمع کن

میگفت جدی نگرفت

استادمونم ی خانم قد بلند هیکلی بود

میگفت یروز که دیدم توجه نکرد 

با پا رفتم رو تمام اسباب بازی هاش شکست 

دیکه فهمید بله قانون بوده جمع کرد

استادمون یکی از بهترین روانکاو های کشور هستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از غُرهای همیشگی والدین، بهم ریختگی اتاق خواب کودک‌ شان است. شاید شما هم با دیدن اتاقی که با اسباب بازی فرش شده، جملاتی مثل «اینجا زلزله اومده…» یا «مثل بازار شام شده…» گفته‌اید. انتظارتان این است که کودک‌تان ذاتاً منظم باشد اما واقعیت این است که تعداد کمی از کودکان به صورت طبیعی و خودجوش منظم به دنیا می‌آیند. پس در مقابل اتاق ترکیده کودک‌مان چه چاره‌ای داریم؟
به جای گفتن جملات تکراری به بچه در مورد نظم، دعوا کردن او و گذاشتن وسایلش در انبار، به راهکار دیگری نیاز دارید. کودک شما مهارت نظم را می‌تواند یاد بگیرد. برای یادگیری نیاز به شرایطی است که شما باید آنرا آماده کنید. تا بحال فکر کرده‌اید که اتاق نامنظم بچه شما، فضای کافی و مناسب برای مرتب بودن ندارد؟ بدون فضای لازم برای نگهداری وسایل و خرت و پرت‌های مورد علاقه‌اش، کودک وسایلش را روی زمین رها می‌کند. لابلای این خرت و پرت‌ها شاید خوراکی یا نوشیدنی باشد که اتاق را کثیف کرده است، در این شرایط  اتاق را هم به کارهایی که باید انجام دهید اضافه کنید.
1. جعبه جادار و کلاسک جور کنید

2.چند ردیف قفسه با هدف تزیین اتاق کودک به دیوار بزنید
3. سبد های رنگی جاگذاری کنید و رنگ اتاق خواب کودک خود را شاد کنید

ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید :
https://a4baz.com/blog/baby-bedroom-cleaning.html