2777
2789
عنوان

لباس عروس خانومها با حجاب کامل یا بی حجاب?

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مختلط..پوشیده.. چون دوست ندارم حتی اگر محجبه هم نبودم از مردایی که ازشون متنفرم از زیبایی من لذت ببرن..

اگر مختلط نیست لباسی که دوست دارم و بهم میاد..که همین کارم کردم ولی جلوی مردا شنل پوشیدم و صورتمم کسی نذاشتم ببینه..

من اصلا با حجاب عروس کنار نمیام 

یعنی چی خب

عروس حجاب کنه اطرافیان ک نمیکنن

با دکلته رژه برن😐

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

ن زیاد با حجاب ن خیلی بیحجاب 

موها مشکل نداره بیرون باشه و شنیون کنه 

اما خوب آستین دار باشه لباسه

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

اینو ...

مخصوصا اگه اون دو تا خواهر شوهرام باشن  

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
الان دیگه مختلط و غیر مختلط نداره  با این دوربینایی که دست همه هست عروس لباسش ی خورده پوشیده با ...

اینکه کسی بی اجازه تو مجلس عکس دیگری رو بگیره بی فرهنگیه.. مگر افراد مجلس براشون مهم نباشه..

تو مجالس ما که همه رعایت میکنن و به غریبه ها تذکر داده میشه که به حقوق دیگران احترام بذارن..عکس بگیرن ولی از خودشون نه از دیگران..حتی فیلم بردار عروس و داماد موقع فیلم گرفتن تذکر میده که اگر خانومی موقع رقص نخواد تو فیلم باشه بره کنار..

خب هرکی طبق عقیده اش رفتار می‌کنه  متوجه نمیشم چرا نظر میپرسید

عزیزم واسه این پرسیدم که بتونم ی جمع بندی کلی داشته باشم و بتونم بهتر دوستم رو راهنمایی کنم😊از من سوال کردن منم گفتم بد نیست عقاید مختلف رو بررسی کنم که با نظر شخصی صرف جوابشون و نداده باشم...

ممنونم از نظرت گلم😗

Not _yet
میشه لباس عروس و شینیون رو جوری طراحی کرد که داخل مجلس زنانه آزاد و برای آخرشب با حجاب باشه..نظرتون ...

.ما اولش زنونه مردونه جدان لختی بعد آقایون بیان شنل میزنیم.بستگی داره من فیلم عروسیمو نذاشتم برارد شوهرامم ببینن حالا تو اگه این افراد نگاه میکنن بنظرم با حجاب کامل خیالتم راحته

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

من جیزی رو نمیپسندم.

کسی هم که میخواد بپوشه نباید به نطر بقیه کاری داشته باشه. هرطور که دلش میخواد هرطور عرف خانوادگیشونه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
میشه لباس عروس و شینیون رو جوری طراحی کرد که داخل مجلس زنانه آزاد و برای آخرشب با حجاب باشه..نظرتون ...

اره یه چیزای خوشگلی هست اسمشو نمیدونم مزون ها دارن مثل یه کت کوچولو خوشگله اخر میاونی رو لباست بپوشی.من یکی دیدم خیلی ناز بود ولی خب خودم لباسم آستین دار بوددنگرفتم