2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوا منظورم شب قبل از عروسیه 

آره صب قبل عروسیمم رفتم رودخانه شنا😂

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

اره قشنگ گرفتم خوابیدم تا ظهر

بدون استرس هم نشستم ظهرش یه دیس برنج مرغ خوردم😐😂

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

اره دو سه شب خوابیدیم با مهمونا نیم ساعت نشدهدبود خونه لرزید زلزله اومد انقد خسته بودم چشامو ب زور باز کردم خوابیدم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
با اجازه بزرگترا بعله چقدر هم مایه شد همسرم.آخه هتل گرفته بود😐😐😐😐😐

خب چرا حال بنده خدا رو گرفتی

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
حنابندون بود . سه مهمونا رفتن . من رفتم حموم ۴ بی هوووووش خوابیدم تا ۶ صبح. صبح دلم میخاست گریه کنم ...

دقیییییقا برنامه منو گفتی.

ارایشگره هم زنگ زد گفت 6بشه 6/5ارایشت نمیکنم 😤

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.