یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبارک باشه خانومی ایشالا به خوشی و شادی استفاده کنید
مادرکر - نکست - بنتون - زارا و اچ اند ام اروپایی از مادرید درمهربان بانو
www.mehrabanbano.shopfa.com شماره من در وایبر 09123455183
خرید حضوری-اینترنتی-سفارشی
مبارکهههههههههههههههه عزیزم فکر کنم دیگه زایمان کردی ان شالله که به شادی همشون رو استفاده میکنی عزیزم
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد... "اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"
ای وای خاک عالم فکر کردم 2/2این تاپیک رو گذاشتی که شنبش زایمانته نمیدونستم دیروز هم بودی اااااااااای وای ببخشید اشتباه شدددددددددددد جواب ایم کژال خانومو بده لطفا پا به زاست هنوز خریدددددددد نکرده
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما بخاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش بازشد... "اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست"