2777
2789

بچه ها من چیکار کنم همش احساس میکنم به ته خط رسیدم شوهر از صبح تا شب اداره است الان هفت ماهه عروسی کردیم .دوستم امروز صبح بهم زنگ زد گفت بیا بریم پارک بانوان به شوهرم زنگ زدم تا ازش اجازه بگیرم و راضی باشه گفتش خودت میدونی اما الان اومده خونه میگه غلط میکنی میری حق نداری بری .منم بخدا یه دختر چادری محجبه ام اما خانواده شوهرم باز هستند خاله هاش و آبجی ایش با دوست هاشون همه جا میرن اما من حق ندارم. تروخدا کمکم کنید بچه ها بخدا افسردگی گرفتم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اوایل ازدواج اینجوری بود عقد ک بودیم حتی با مامانمم میگفت نرو خنگ بی مخ 😐😐😐 به همه چی گیر میداد الان سه سال از ازدواجمون میگذره اصلا و ابدا شبیه اونموقع نیست شاید اوایل ازدواجتونه حساسه روت هرچند شوهر من هنوزم روی یسری چیزا حساسیت داره ولی دیگه مثه اونوقتا گیر نیست .

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
ازاول اینجوربود؟ 

آره الان هفت ماهه چند وقت پیش میخواستم خودمو بکشم از دستش خسته شدم افسردگی گرفتم دیگه نمیدونم چیکار میکنم

مقصر خودتی باید بهش میزنگیدی میگفتی عصری با دوستام دارم میرم پارک نه اینکه اجازه ایی بگی

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری

عزیزم اگه درست نشه حالامونده تا افسردگی بگیری.دوست من از بس شوهرش محدودش کرد الان انقد کسل وگوشه گیر شده که نگو. اصلا اعتماد به نفسش صفر شده.از یه دختر ازاد وشاد تبدیل شده به یه زن محدود  وناراحت.سعی کن رو شوهرت کار کنی تا رفتارش درست  بشه نه با جنگ ودعوا بازبون خوش

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
وا یعنی چی مگه میشه همش خونه زندونی باشی!!! با ارامش و اروم و منطقی باهاش حرف بزن قانعش کن ک زن هم ...

دویست بار باهاش حرف زدم گفت اگه تو میخوای بری بیرون منم جمعه با دوستام میرم بیرون میخوام برم فلان پارک 

برده ش ک نیستی غلام حلقه به گوش اقا باشی اوففففف بعپی مردا چرا اینجوری میکنن برین مشاوره باهم

نمیدونم چطوری فکر میکنم در مورد ام خودم روانشناسی میخونم تمام ترفند هارو روش بکار بردم اما انگار نه انگار .مثل اینکه برده باشم خیلی سخته بخدا همین طوری هر روزم گریه است بخدا

عزیزم اگه درست نشه حالامونده تا افسردگی بگیری.دوست من از بس شوهرش محدودش کرد الان انقد کسل وگوشه گیر ...

گرفتم خیلی وقته گرفتم هرروز گریه میکنم 

دویست بار باهاش حرف زدم گفت اگه تو میخوای بری بیرون منم جمعه با دوستام میرم بیرون میخوام برم فلان پا ...

واااا گروکشی میکنه

خب بزار بره تو هم برو،از تفریح خودت نگذر تا عادت کنه