2777
2789

سلام لطفا بگین بعد چند روز از عقب افتادن پریودتون ویارتون شروع شد یا تیترتون موقعی که ویارتون شروع شد چند بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سه ماهه بودم ویار داشتم عقبم انداخته بودم فکرنمیکردم حامله باشم

من سقط مکررم یه هفته از وقتم گذشته تیترم هم 1700 هست باز میترسم که داره سقط میشه که ویار ندارم

بله

من قبل تیترم گلاب ب روت فقط دو بار بالا آوردم ی بار ی روز بعد اقدامم. ی بارم 1هفته بعدش. من بیشتر از سفتی و سنگینیه سینه هام متوجه شدم باردارم سینه هام شدید درد میکرد الانم درد داره ن مثل هفته پیش

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩‍❤️‍👨 👈 💏 👈 👪
من سقط مکررم یه هفته از وقتم گذشته تیترم هم 1700 هست باز میترسم که داره سقط میشه که ویار ندارم

ن عزیزم هرکس حالتاش فرق داره منم تو بارداری قبلیم ک سقط شد همش ویار داشتم شدید طوری ک اصلا نمیتونستم چیزی بخورم ولی الان اینطوری نیس تازه خیلیم اشتهام بازشده

من قبل تیترم گلاب ب روت فقط دو بار بالا آوردم ی بار ی روز بعد اقدامم. ی بارم 1هفته بعدش. من بیشتر از ...

منم یه هفته بعد از تخمک گذاریم سینه هام درد میکرد الانم یه خرده درد داره تو دوبار سقط,قبل هم اولش سینه هام درد میگرفت ولی چون دیگه رشدش ادامه پیدا نمیکرد علایم متوقف میشد 

خدا از دهنت بشنوه

ن عزیزم ب دلت بد راه نده انرژی های منفیا از خودت دور کن... ان شاءالله نی نیت سالم بیاد تو بغلت توکل ب خدا 

سلام سپتومت وپیش کدوم دکترعمل کردی؟

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....