2777
2789

بعد دوماه ب شوهرم میگم بیا بریم ی قدم بزنیم 

الکی خودشو زد ب خواب میدون تا ساعت ده شبم بیدار نمیشه.

اگ هم بشه باباشو هم میاره.چزا نمیقهمه منم ادمم.دلم میخاد ازین خونه برم بیرون. نمیزاره تنها هم برم.با خواهر یا مادرمم نمیزاره برم.مهمونم اصلا نداریم.خونه کسی هم نمیریم..

همش صدای گریه دوتا بچه کوچیک تو سرمه.زندگیم شده خواب گوشی پی پی ششتن.غذای رزیمی برا باباش بپزن.داروی باباشو بدم.خودم ادم نیستم.

تفریحم اینه هفته ای یا ماهی یبار باباشو ببره دکتر من تو ماشین منتظر باشم تا بیان.

هی خدا تو چرا منو نمیبینی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پی پی شستن خیلی باحال بود😀 خب چرا نمیذاره بری خونوادتو ببینی؟ چرا نمیذاره تنها بری؟ مادرش کجاس؟ خو ...

مادرش مرده تک فرزنده

شکاک و بددله.من زندانی ام بچه هام از من بدتر

چراا حسودی؟ 

خوش ب حال زنایی ک خودشون هرجا بخوان میرن هرکاری بخوان میکنن.من اگ باهزار تا دعوا هم بلندش کنم بعد باید اول باباش بیاد بعد من.بدون اون حتی ارایشگاهم نمیرم

مادرش مرده تک فرزنده شکاک و بددله.من زندانی ام بچه هام از من بدتر

باهاش حرف بزن، ازش بخواه باهات بیاد مشاوره، بگو منم به تفریح نیاز دارم دوس دارم خوانوادمو ببینم. 

از اول نباید زیر بار این زندانی بودن میرفتی! 

بگو من همه جوره به پدرت خدمت میکنم به شرطی که توام نیازای منو ببینی و بذاری خانوادمو ببینم و خودت برام تنها وقت بذاری.. 

خوش ب حال زنایی ک خودشون هرجا بخوان میرن هرکاری بخوان میکنن.من اگ باهزار تا دعوا هم بلندش کنم بعد با ...

زندگی متاهلی که نمیشه هرکار بخوای بکنی و هرجا بخوای بری همه یسری محدودیت دارن، ولی  زندانی بودن واقعا سخته حتما برین مشاور

راسی پدرشوهرت میاد ارایشگاه باهات چیکار میکنه؟

آخی حق داری خیلی سخته. من درجریان مشکلاتت هستم. سن کمی هم داری و واقعا خیلی برات ناراحتم. کاش میتونستی یه حرکتی بزنی. حالا که خانواده ات پشتت نیستن خودت باید حقتو بگیری. از چی میترسی؟یه شوهر معتاد که خودشو نمیتونه تروخشک کنه چه برسه به پدر و بچه هاش چرا باید اینجوووور تو محدودیت قرارت بده؟یه بار جلوش وایستا. فکر کردی با وضعیتی که داره میتونه از تو بهتر گیر بیاره؟حداقل اینکه بذاره یه کم آزادتر باشی.

من خودم بچه کوچیک دارم دقیقا میفهمم چی میگی. حتی یه نیم ساعت بیرون رفتن کلی انرژی و آرامش به آدم میده

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

منم دلم هوس بیرون کرده ولی دکتر گفته جفتت پایینه از پله ها بالا وپایین نرو منم خونم طبقه سومه   ...

عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان میکنی و میتونی هرجا خواسی بری،به مادر شدنت فکر کن

زندگی متاهلی که نمیشه هرکار بخوای بکنی و هرجا بخوای بری همه یسری محدودیت دارن، ولی  زندانی بودن ...

میاد پشت در میمونه تا من بیام🙄اگ نبریمش نفرین میکنه غر میزنه قیافه میگیره