خانما پسرم یه ماهه دیگه 4 سال میشه ولی هنوز من غذا دهنش میزارم کارای دیگشو خودش میکنه لباس پوشیدن ودراوردن بیشتر کارای دسشویی ولی غذا نه شما از کی بچه هاتون مستقل شدن وچجوری؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترم ده ماهشه باید خودش برداره بزاره دهنش اصلا از دست من نمیخوره خودش دوس داره بخوره
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
فکر کنم خیلی سخت گیری کردی و از اول نزاشتی خودش بخوره اونم عادت کرده
من الان که دخترم یه سالشه قاشق میدم دستش با اینکه نمیتونه بخوره ولی زودتر یاد میگیره
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
خداییش راست میگی؟ 4 سالشه نمیتونه بخوره؟ فکر کنم خیلی سخت گیری کردی و از اول نزاشتی خودش بخوره اون ...
نکه نمیتونه بخوره اصلا سیر نمیشه حساب کن یه بشقاب غذا که همش ریخته زمین کجای دلشو میگیره اونجوری که بریزه و یه کم بخوره که از ده ماهگی میخورد ولی قشنگ ومرتب بخوره نه؟؟؟