2777
2789
عنوان

میتونم زایمان طبیعی کنم یا نه؟

179 بازدید | 16 پست

از کجا بفهمم که میتونم زایمان طبیعی انجام بدم یا نه. معاینه خاصی داره؟ اگه داره هفته چندمه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر طبق وضعیت خودت و جنین و اندازه لگنت نظر میده

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
خود دکترا بهت میگن اگه وضعیت لگنت مناسب باشه بعدم بهت میگن بری کلاسای امادگی بارداری 

معاینه میکنن؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بهم میگن که زایمانم سخته یا راحت؟

من اوایلش تصمیم داشتم طبیعی بیارم 

ولی سه هفته قبل زایمان رفتم دکتر سونو انجام داد گفت دور سر بچه دو سانت بزرگه صورتش گرده از طرفی هم لگنت تنگه نمیشه

یعنی جوری نبود که معاینه خاصی انجام بده

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
من اوایلش تصمیم داشتم طبیعی بیارم  ولی سه هفته قبل زایمان رفتم دکتر سونو انجام داد گفت دور سر ...

خودت خواستی سونو بشی؟

من هفته ۳۷ معاینه لگن شدم گفت خوبه میتونی طبیعی زایمان کنی

و یک زایمان طبیعی راحت و عالی در کنار همسرم داشتم😍😍😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2821326/خاطره-زایمان-طبیعی-من

اگه سوالی چیزی بود درخدمتم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من هفته ۳۷ معاینه لگن شدم گفت خوبه میتونی طبیعی زایمان کنی و یک زایمان طبیعی راحت و عالی در کنار ...

رااااااحت☹🙄والامن اززایمان‌میتررررررسم روزیم ک بخوام نینی دار شم یاسزارین یاهیچیییی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

رااااااحت☹🙄والامن اززایمان‌میتررررررسم روزیم ک بخوام نینی دار شم یاسزارین یاهیچیییی

منم خیلی میترسیدم

ولی حضور همسرم و مامای مهربونم و پرستارای پرانرژی خیلی کمکم کردن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
منم خیلی میترسیدم ولی حضور همسرم و مامای مهربونم و پرستارای پرانرژی خیلی کمکم کردن

بسلامتی ایشالاااااا.ایشالازایمان راحت بعدیت🙂🙏🏻

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه