2777
2789

من میندازم لباسشویی تو برنامه پرده میزارم خیلی خوب میشوره ولی سربش رو دربیار

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شستم اگه پردتون حریر ه مشکلی نیست با سرب بندازین چون سرب فقط باعث سنگینی میشه و پرده سخت تر میچرخه ولی اگه خود پرده سبک باشه مشکلی پیش نمیاد .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

اگه خیلی سنگین نیست بنداز خراب نمیشه.ولی من معمولا سربش رو در میارم هم سبکتره.هم گاهی سربها زنگ میزنن نوار دور سرب زرد میشه میترسم به پرده رنگ بده.درضمن با درجه پایین و فقط با ماشین بشور خشک کن نزن

یه دونه کیسه پارچی بدوز یا رو متکایی پرده رو بزار توش زیپشو ببند بنداز داخل ماشین 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.