2777
2789
عنوان

آریا

229 بازدید | 11 پست

عزیزم...یادت باشد که اول از همه چیز خدا را درنظر بگیری دوم خودت را و در اخر یادت باشدحرف مردم را اولویت قرار ندهی ...

پسرم ...انقدر که مادرت کوه اشتباه است شاید با خواندن این نامه ها و عمل کردن به تجربیات این حقیر هفتاد درصد اشتباهات زندگی را مرتکب نشوی...یادت باشد تو قدرت این را داری که با علاقه ات گرسنه نمانی و این برایت بهتر است که باعلاقه ات این کویر خشک دنیا را گوارا تر از همیشه کنی که اگر نکنی میشوی انبار باروتی که با هرسختی امکان انفجارت هست...

تمام مضمون این نامه از عشق میگوید ..نه فقط به دختر یامادر بلکه عشق در تک تک لحظات زندگی جاریست...کاش بجای اینکه یک گوشه بنشینی و کارهای معمولی کنی شهامت انجام دادن علاقه ات را داشته باشی تا زمانیکه مانندمادرت نشوی ...مادری که ترسیدو نتوانست بجنگد و هرساله در ۱۲ دی آن سال ،پیرزنی افسرده که نمادتولدش است را بدرقه میکند ....

تا تک تک سالهای زندگیش راپیر کند

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پسرت😞😞

خخ نههههههه ناراحت نشو من اصلا پسری ندارم اصلا ازدواج نکردم الهی بمیرم ناراحتت کردم؟من یه دفتر دارم اونجا هر اشتباهی میکنم یا دلم گرفته مینویسم واسه پسر فرضیم شاید اون این اشتباها رو نکنه اخه عاشق پسرم  امروز اینجا اومدم نوشتمش واقعا اگه ناراحتت کردم ببخشید

خخ نههههههه ناراحت نشو من اصلا پسری ندارم اصلا ازدواج نکردم الهی بمیرم ناراحتت کردم؟من یه دفتر دارم ...

نه عزیزم😊

منم فانتزی دختر دارم ،شاید چون خودم ب هیچی نرسیدم ،دوس،دارم دخترم ب همه ارزوهاش برسه

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

نه عزیزم😊 منم فانتزی دختر دارم ،شاید چون خودم ب هیچی نرسیدم ،دوس،دارم دخترم ب همه ارزوهاش برسه

ان شاءالله که همه خوشبخت باشن

چکار خوبی منم یکی از دوستام کانال داره و حرفهاش و اونجا میگه هرچند خیلی وقتها خودش و سانسور میکنه چون اگر واضح از حساش بگه همه بهش پیام میدن که چت شده

در کل بسیار کار خوبی میکنی امیدوارم خدا برات بهترینها رو رقم بزنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چکار خوبی منم یکی از دوستام کانال داره و حرفهاش و اونجا میگه هرچند خیلی وقتها خودش و سانسور میکنه چو ...

ممنونم بابت  دعات دوست خوبم ..ان شاء الله زندگیتون سرشاراز امید باشه