2777
2789
عنوان

معمای دوقلوها

202 بازدید | 4 پست

سعید و مجید دو برادر دوقلو هستند که روی زمین به دنیا آمدند.وحید دوست آنهاست و فرض میکنیم در یک سیاره نسبتا نزدیک به زمین (به فاصله۴۹سال نوری)به دنیا آمده است.وقتی هر سه نفر۲۰ساله شدند مجید تصمیم میگرد به سیاره وحید مسافرت کند سرعت حرکت مجید تقریبا نزدیک به سرعت نور است با توجه به نظریه نسبیت مجیدمسافت۴۹سال نوری را دربازه زمانی۵۰سال طی میکند یعنی۵۰سال طول می‌کشه تا مجید از زمین به سیاره وحید بره

اونموقع وحید۷۰ساله است

سعید هم ۷۰ساله است

اما مجید چون با سرعتی نزدیک به سرعت نور درحرکت بوده بنا به محاسبات ریاضی از عمر مجید۱۰سال گذشته و مجید۳۰ساله است

البته این در صورتی است که دستگاه مرجعی را در نظر بگیریم که زمین و سیاره در آن دستگاه ساکن باشند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.