2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

134 بازدید | 21 پست

بچها من دردای قاعدگیم به شدت زیاده و خونریزیم کم

این ماه دردش خیلی زیاد تره و تا مسکن میخورم خونریزیم قطع میشه 

کلومفین خوردم ماه قبل

دکتر گیاهی رفتم گفت ما کم خونیه.کم خونی داری برای همین رحمت نمیتونه خونریزی کنه فشار میاره به دیوارش و باعث درد شدید میشه

ولی لان خودم خیلی خیلی نگرانم 

ماهای قبلم شیاف و مسکن مصرف میکردم ، خونریزیمو کم میکرد ولی قطع نمیکرد

هرچه تو خواهی نه آن میشود// هرچه خدا خواست همان میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بلوغ تا ازدواج و بعدش پریودای بدی دتشتم .کارم به امپول و سرم میرسید تو بارداریم فهمیدم رحمم دو ...

سونومعمولی رفتم یه بار ولی هنوز واژینال نرفتم .این ماه میخوام حتما برم

هروقت میرم دکتر میگم دردم شدیده میگه اشکال نداره طبیعیه باید بزاری حامله بشی تا دردات کم بشه 

ولی الان هفت ماهم هست اقدام کردم و باردار نشدم 

همش فک میکنم یه چیزیم هست ک هم درد دارم هم باردار نمیشم

به دکتر گفتم تنبلی نیست ی وقت 

گفت همین ک قاعدگیت به تاریخه یعنی تنبلی نداری

سونومعمولی رفتم یه بار ولی هنوز واژینال نرفتم .این ماه میخوام حتما برم هروقت میرم دکتر میگم دردم شد ...

شاید باورت نشه قبل حاملگیم ۴ بار سونو داده بودم هیچ کدوم نفهمیدن دو شاخه میدونی چرا چون اکثرا بالای رحم و نگاه نمیکنن. حتی بعدش که فهمیدم وقتی میرفتم سونو تموم میشد میگفتم من دو شاخم دوباره دستگاه میزاشت بالای رحم و میدید

دوست عزیز سویق عدس خیلی خوبه .

عدس خام رو بشور بزار خوب خشک بشه بعدم داخل ماهیتابه با حرارت کم تفتش بده

نباید بسوزه

بعد آسیابش کن . این میشه سویق عدس

عطاریام آماده شو دارن

روزی سه بار یک قاشقش رو داخل یک لیوان آب هویج بریز و بخور

سویق عدس برای لکه بینیای بعد پریودم خوبه

میتونی به جای آب هویج با شیر یا شیره انگور یا روغن زیتون بخوری ولی اصلش با آب هویجه

این دستور معتبر طب سنتیه انشالله که بهتر بشی ☺

ولی بازم برو دکتر ببین مشکل دیگه ای نباشه

حالا اینم امتحان کن 

وای از درد نگم برات که من تا قبل زایمانم بیمارستانی میشدم بدجور. پدرم درومد تو این چند سال. من کیست داشتم عموما ولی بعد زایمانم انگشت شما شایدم اصلا پیش نیومد اون درد و سختی برام تکرار بشه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
شاید باورت نشه قبل حاملگیم ۴ بار سونو داده بودم هیچ کدوم نفهمیدن دو شاخه میدونی چرا چون اکثرا بالای ...

برا حاملگیت مشکلی نداشتی

راحت باردار شدی ؟

دوست عزیز سویق عدس خیلی خوبه . عدس خام رو بشور بزار خوب خشک بشه بعدم داخل ماهیتابه با حرارت کم تفتش ...

اب هویج به معدم نمیسازه درد میگیره

با شیر میخورم 

دقیقا برای چیا خوبه ؟

وای از درد نگم برات که من تا قبل زایمانم بیمارستانی میشدم بدجور. پدرم درومد تو این چند سال. من کیست ...

جدی میگییییییی؟

خونریزتم کم بود ؟

من خونریزمم خیلی کمه

این ماه تا مشکن میخورمم قطع میشه 

توی اقدامم هستم میترسم مشکلی باشه ک باردارم نشدم

من با اولین اقدام بدون جلوگیری باردار شدم

خوش ب حالللللللت 

من این ماه کلومفین خوردم ولی نتونستم درست اقدام کنم و باردار نشدم

خوش ب حالللللللت  من این ماه کلومفین خوردم ولی نتونستم درست اقدام کنم و باردار نشدم

من ۱۳ سالگی پریود شدم از همون روز مامانم شروع کرد بهم رازیانه و خرما داد. عادت کردم الان ۳۰ سالمه هفته ای سه بار دم کرده رازیانه با خرما میخورم هم رحمم پاکسازی میشه هم سرد نمیشه هم عفونت و تنبلی ندارم و هر ۲۸ روز یبار پریودم