2777
2789
عنوان

کمبود محبت

556 بازدید | 68 پست

ببخشید من که یه نوجونم وارد نی نی سایت شدم اما نیاز داشتم به راهنمایی های افراد بزرگتر لطفاً کمکم کنین.           من میفهمم کمبود محبت دارم هیچ وقت مامان بابام و خواهرم بهم اهمیت ندارن البته دوستای خوبم خیلی هوامو دارن هرچی تو گوگل سرچ کردم هیچی پیدا نکردم برای مقابله باهاش میترسم اگه پسری خرم کرد گولشو بخورم یا کارای بکنم که نباید بکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبت دروغی دوس داری؟

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

ازعقلت استفاده کن😕

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

برای همه تو این سن اتفاق میفته با خانوادشون به مشکل بخورن  سعی کن زیاد جدی نگیری شک نکن خونتون حتی اگه جهنمم باشه برات امن ترین جای دنیاس و خانوادت بهترین خیرخواهتن وقتی بزرگ شدی تااازه درکشون میکنی و به این روزات میخندی که یه روزی سر چه چیزایی کلی غصه خوردی

نه انسانی دوست من است و نه انسانی دشمن من ، بلكه هر انسانی معلم من است.
هنوز کسی این کارو نکرد ولی میگم ممکنه گولشو بخوره با تاکید میگم ممکنه

افتادم یاد اون مثاله ک پوست موز میبینه رو زمین

میگه وای دوباره باید بخورم زمین

ماشالله خودت پخته ای دیگه معلومه مستقل بار اومدی 

داری میگی و میدونی ک این روابط خطر داره و ممکنه آسیب بزنه

پس عاقلی👏👏👏

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 
هنوز کسی این کارو نکرد ولی میگم ممکنه گولشو بخوره با تاکید میگم ممکنه

عزیزم... یکم کتابهای روان شناسی مطالعه کن.

و صحبت های دکتر هلاکویی عالیه..

اگه میخوای درخواست دوستی بفرست کانال تلگرامش رو برات بفرستم...

اونی ک اصلیشه

خب چه طوری؟؟؟

باید مثل آدم بزرگا رفتار کنی البته ک اونا هم احتیاج به محبت دارن ولی براش غصه نمیخورن بگو من دیگ بزرگ شدم حالا من باید به دیگران محبت کنم 

🎓عضوی از جامعه بزرگ حقوقی🎓