2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم شریف زاده دکتر خوبی بود واقعا، اولین بار ۴سال پیش بود و چون من سنمم پایین بود ۱۹ساله بودم به انتخاب خودم و اصراری که خودم و خواهر شوهر و مامانم کردن به دکتر سزارینم کرد با بیهوشی کامل،دفعه دوم ده ماه پیش بود که خب چون اولی سزارین بود دومی هم سزارین کردم با بی حسی از کمر،هر دو دفعه هم بیمارستان ارحمند بودم

تو خوبی و نمیرسی به داد خوبها فقط ...🕋 🥀
دکترم شریف زاده دکتر خوبی بود واقعا، اولین بار ۴سال پیش بود و چون من سنمم پایین بود ۱۹ساله بودم به ا ...

بی حسی از کمر درد نداش؟ دکتر قبول کرد واسه بار اول سزارین کنه ؟خودتون خواستین؟الان که راحت قبول نمیکنن

بی حسی از کمر درد نداش؟ دکتر قبول کرد واسه بار اول سزارین کنه ؟خودتون خواستین؟الان که راحت قبول نمیک ...

نه درد نداشت ،حواسشون بهم بود و هوامو داشتن ،خوبیش این بود که بچه رو اوردن و من دیدم ،

بار اول که اصلا قبول نمیکرد اینقد رفتم و امدم با مامان و خواهر ،اونام اصرار کردن قبول کرد

اره من خودم خواستم منم میترسیدم

من ۳۰ سالمه ۲ ساله ازدواج کردم یبارم سقط داشتم خیلی از زایمان میترسم از سوند وسرموصل کردن تاا....

منم قبل از بارداری اولم یه سقط داشتم 

نباید بترسی فقط اروم باشی و اعتماد کنی به دکتر و پرسنل اتاق عمل

با من که تو اتاق عمل حرف میزدن و توضیح میدادن که راحت باش و نترس الان میخوایم سوند وصل کنم و ،،،،

بعدم تو باردار بشی دوس داری هر چه زدتر کوچولو رو بغل کنی ببینی همه چیو به حون میخری و تحمل میکنی