2777
2789
عنوان

کسایی ک درمورد کم کاری تیروئید میدونن بهم کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 85 پست

عزیزم در مرز کم کاریه....برو دکتر غدد تا دز مناسب رو برات تجویز کنه....داروی هورمونی رو به هیچ عنوان سرخود نخور...

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
دکتر زنانم هم همینو گفت ولی تو نت دیدم ک باید زیر ۲ باشه برا باردار شدن

عزيزم اونايي كه مشكل كم كاري تيروييد دارن و قرص ميخورن بايد تيروييدشون زير ٢ باشه ،نه شمايي كه تيروييدت نرماله،داروي هورموني رو سرخود مصرف نكن هورمونهات بهم بريزه باردار نميشي بشي هم متاسفانه سقط ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم اونايي كه مشكل كم كاري تيروييد دارن و قرص ميخورن بايد تيروييدشون زير ٢ باشه ،نه شمايي كه ...

وای راس میگی؟؟؟خدا خیرت بده ایشالا به مراد دلت برسی😘😘😘😘😘😘😘😘😘

در ضمن تیروئید ناباروی نداره احتمال سقط داره که در صورتی که زیر نظر پزشک داروتو درست بخوری هیچ خطری ...

عزیزم در مرحله اول باعث ناباروری میشه ممکنه خوش شانس باشی باردار بشی و بعد باعث سقط بشه . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
عزيزم اونايي كه مشكل كم كاري تيروييد دارن و قرص ميخورن بايد تيروييدشون زير ٢ باشه ،نه شمايي كه ...

عزیزم واسه بارداری باید زیر 2 باشه . وقتی میری چکاپ قبل بارداری اینارو کنترل میکنن دیگه . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
عزیزم در مرحله اول باعث ناباروری میشه ممکنه خوش شانس باشی باردار بشی و بعد باعث سقط بشه . 

من کل خانواده م داشتن ودارن مادرم چهارشکم زایید با تیروئید وهمچنین مادربزرگ وخاله هام خودم هم الان دوره آی وف اف رو میگذرونم زیر نظر پزشکم گفتن که فقط داروم رو درست وبه موقع مصرف کنم هیچ خطری نداره

ربِّ لا تَذرنی فرداً وانتَ خیرُ الوارثِین😢
عزیزم واسه بارداری باید زیر 2 باشه . وقتی میری چکاپ قبل بارداری اینارو کنترل میکنن دیگه . 

اخه منم رفتم چکاب بارداری..جواب ازمایشم بردم دکتر گفت خوبه😣😣چرااااا اخهههه