2777
2789
عنوان

کسایی ک درمورد کم کاری تیروئید میدونن بهم کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 85 پست

سرخود قرص نخور.دکتر خوب برو ک یهو قرص دوز بالا بهت ندن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا

یعنی چی این کارا

الان مشکلی نداره تیروییدت

اما اینطور پیش بری حتماً پرکارش میکنی😬😬😬

نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒

عزیزم باید بری دکتر  زیر نظر متخصص دارو بخوری داروش قرص لووتیروکسینه اما اندازه مصرفش دکتر میدونه 

من تیرویید کم کار دارم  ۹ ساله 

خیلی هم راحت حامله شدم و دخترمم سالمه خدا رو شکر 

واسه من که باعث نازایی نشد   فقط چاق شدم 😒

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
واسه منم 4 بود دکتر قرص داده گفت باید زیر دو باشه تا باردار بشی . 

کی گفته باید زیر 2 باشه؟ 😧

نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒
کی گفته باید زیر 2 باشه؟ 😧

والا من مرکز ناباروری ابن سینا میرم . مشاور داخلیم که متخصص داخلی و غدده این حرفو زد و بهم قرص داد .  یک ماه بخورم دوباره آزمایش بدم

و خدایی که به شدت کافیست ...