2777
2789

میدونم خودم رفتم دکتر واسه از بین بردن کک و مکام اینو داد زدم ولی صورتم خیلی میسوزه و قرمز شده میخوام بدونم چه روغنایی هست یه روغنی بهم داده ترکیبی تویه ظرفه بعد زدنش انگار صبح تا شب جلو افتاب بودم صورتم سوخته  درصورتی که از خونه بیرون نرفتم . کسی هست ?این واقعا از بین برنده کک و مک هس یا نه خودمو دارم سرگرم میکنم ولی کک و مکای ریزم رفته کلا 

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

صورتم خیلی میسوزه کسی نی 

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خط دکترو که نتونستم بخونم ولی به احتمال زیاد لایه برداره که میسوزه . صورتت پوست پوستم میشه اصلا ...

بزن رو عکسه واضح میشه عزیزم کمکم کن گفت لایه برداره نه بیرون نرفتم ولی خیلی قرمز شدم خیلیم میسوزه 😐 شوهرم از سرکار اومد گفت کجا بودی افتاب سوخته شدی😂

بزن رو عکسه واضح میشه عزیزم کمکم کن گفت لایه برداره نه بیرون نرفتم ولی خیلی قرمز شدم خیلیم میسوزه 😐 ...

زدم رو عکس اما نتونستم بخونم . ببین ترتینویین نیست یکیش؟ من زیاد لایه بردار استفاده کردم نترس قرمزی و سوزش و بعدم پوسته پوسته شدن علائم بعد از استفادست . زیر چشمت پماد رو نزن اگه پوستت خیلی خشک شد و ترک ترک حتما یه مرطوب کننده بزن تا پوسته ها بریزه راحت شی

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
زدم رو عکس اما نتونستم بخونم . ببین ترتینویین نیست یکیش؟ من زیاد لایه بردار استفاده کردم نترس قرمزی ...

بخدا از خطش سر در نمیارم ببین الان چی میتونی بخونی؟ امکان داره از بین بره یانه 😍 جوشامم از بین میره میگفت لایه برداره 😐😩خاک برسرن تا پشت چشامو پیشونیم زدم😐 ولی فقط لوپام خیلی میسوزن 

بخدا از خطش سر در نمیارم ببین الان چی میتونی بخونی؟ امکان داره از بین بره یانه 😍 جوشامم از بین میره ...

نه عزیز عکس واضحه من بلد نیستم خطش و بخونم . ببین شک نکن لایه برداره بله لپات بیشتر میسوزه تا وقتی که پوسته هاش بریزه اما پشت چشم و زیرش نزن خطرناکه حالت اسیدی داره

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
نه عزیز عکس واضحه من بلد نیستم خطش و بخونم . ببین شک نکن لایه برداره بله لپات بیشتر میسوزه تا وقتی ک ...

نگا قرمز شده و پوف هم کرده طبیعیه؟