2777
2789
عنوان

خسته ام😔😔😔😔

76 بازدید | 11 پست

خسته شدم از بس رنجیدم ولی خندیدم

از بی محبتی از تبعیض از دورویی از همه چی خسته ام مگه یه آدم چقدر تحمل داره خوب😭😭😠

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانواده شوهر😢😢

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
خداروشکر با وضعی که مملکت داره همه اینجورن. اگه کسی تو ایران حال روحیش خوب بود شک نکن مواد مصرف کرد ...

وای اره خیلی فشار اقتصادی زیاده 

اين روزا همه حالشون بده حالا يكي با شوهر دعوا كرده يكي از دست خانواده شوهر ميناله يكي مريض داره يكي مشكل مالي داره اون يكي از ظاهرش راضي نيست.. بخدا خانوما اين ماييم زياد ناشكري ميكنيم و همينطور طمع! واسه همينم هست دائم افسرده و نا راضي هستيم

اين روزا همه حالشون بده حالا يكي با شوهر دعوا كرده يكي از دست خانواده شوهر ميناله يكي مريض داره ...

نه بخدا بعضی وقتا صبر آدم تموم میشه چقدر بریزیم تو خودمون تا اونا هار تر بشند 

فكر كن يكي از اعضاي بدنتو از دست بدي يا خدايي نكرده يكي از عزيزانتون! اينا دردناك هستن.. اينكه تو يه كشور باشي از ترس كشته شدن و توپ و تانك خوابت نبره دردناك هست.. اينكه بچه شيرخوار از مادرش جدا كنن دردناكه 

درست وضعيت كشور ماهم خيلي بده ولي به بدترهاش فكر كنيد توروخدا شاكر باشيد

فكر كن يكي از اعضاي بدنتو از دست بدي يا خدايي نكرده يكي از عزيزانتون! اينا دردناك هستن.. اينكه تو يه ...

☹😕

فكر كن يكي از اعضاي بدنتو از دست بدي يا خدايي نكرده يكي از عزيزانتون! اينا دردناك هستن.. اينكه تو يه ...

شاکر خدا بودن یه چیز درستیه که میفرمایید.

ولی من حاضرم زیر گلوله و تانک باشم تا تو کشوری که مردمش از ترس جونشون دارن تن به ذلت میدن.پس این توجیح های تلویزیونی رو تو رو خدا رواج ندید

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.