2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

321 بازدید | 17 پست

سلام  بچه ها من دختر22 ساله هستم که پلی کیسیک دارم دیگه خسته شدم از درمان های که بی نتیجه بوده من چندماه پریودم منظم بود ولی تو ایام عید قرص خوردم پریود نشم از اون موقع تاحالا 2 ماهه پریود نشدم  ممنون میشم کمک کنید

من ک از وقتی متفورمین میخورم فعلا دو ماهه منظم میشم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خسته شدم نمیدونم این قرص جلو گیری چیکار کرد که یهو پریودم بسته شده  بنظرت امپول بزنم؟؟؟؟؟؟؟

من ماه های قبلی آمپول میزدم باورت نمیشه با وجود زدنش بازم بیست روز عقب انداخته بودم هر روز رازیانه بخور خودش منظم میکنه زعفرون دم کرده هم بخوری خیلی خوبه زود پری میاد

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
امید وارم  باورت میشه دلم میخواد گریه کنم

ای بابا گریه ک کار هر روز من شده الان رفتم سونو دادم گفته کلی کیست ریز داری دیگه خسته شدم من هیچ مشکلی نداشتم فقط باردار نمیشدم رفتم دکتر قرص داد ک باردار بشم زد کلی کیست گرفتم دلم میخواد بمیرم دیگه خسته شدم از بس واسه بچه دوییدم

بنظرت امپول رو نزنم

اگه دکتر میگه بزن ولی هر ماه خودتو ب آمپول عادت نده خوب نیست

ای بابا گریه ک کار هر روز من شده الان رفتم سونو دادم گفته کلی کیست ریز داری دیگه خسته شدم من هیچ مشک ...

خواهر من دیروز رفتم  دکتر طب سنتی بهم گفت قرص های ضد بارداری و دارو های که واسه اب کردن کیست هست  همشون کورتون دارن و خودشون باعث ایجاد کیست میشن به من عرق فراسیون و چندتا عرق  ترکیبی داد بنظرم برو پیش یه دکتر طب سنتی حاذق نه اینا که عطاری دارن و هیچی حالیشون نیست

خواهر من دیروز رفتم  دکتر طب سنتی بهم گفت قرص های ضد بارداری و دارو های که واسه اب کردن کیست هس ...

دکتر خود منم بهم گفت قرص جلوگیری رو نباید بخوری بدتر میکنه منم میخوام چیزای گیاهی بخورم

با تهوع های متفورمین خوردن چه میکنی

بابت خوردن متفورمین تهوع نمیگرفتم