2777
2789
عنوان

چادر

246 بازدید | 19 پست

من یه دختر مانتویی ام دیگه از نگاه ها و تیکه های پسرا تو خیابون خسته شدم و احساس بدی دارم نماز میخونم روزه میگیرم تا حالا با کسی دوست نبودم اما چادری نیستم و با تمام ارزشی که برای چادر قائلم هیچوقت چادری نبودم و دوست نداشتم نظرتون در مورد خانومای چادری چیه؟

من مسلمان هستم اسلام کامل است اما من نیستم اگر از من اشتباهی سر زد این را به من نسبت دهید نه دینم

من عاشق چادرم هستم ❤

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

مشكل از شما نيس

از اون عوضى هاى بى ناموسه

يه مرد خانواده دار هرگز به خانم ها تيكه نميندازه

اوجه بى كلاسى و خز بازيه

بعدم خانم هاى چادرى ام اين مشكلو دارن چون ذهن كه سالم نباشه چادر و مانتو واسش فرق نداره به همه نگاه جنسى داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم چادری ام و عاشق چادر

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

بعضی ها کلی آرایش میکنن چادر سر میکنن  موها هم کلا میریزن بیرون جلوی چادر هم ول میکنن همه چی ریخته بیرون . خواهر من خب سر نکن مگه زور چرا آبروی چادر میبری 😐 ولی بعضی ها واقعا چادری و زیبا هستن سنگین تیپ میزنن و حجاب خوشگل 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

من عاشق چادرم

وقتی با چادر میرم بیرون حس آرامش و امنیت دارم

حتی اگه از جلو هزارتا مرد رد بشم هیچی نمیشه

ولی مانتویی ام هرچی چادر میخرم گیر میکنه یه جا پاره میشه اصلا نمیتونم جمعش کنم خیلی سخته مخصوصا تو گرما 

اما همیشه یه مانتو تقریبا بلند که بدن نما نباشه و رنگش جیغ نباشه میپوشم

چادر یادگار حضرت زهراست. خیلی حرمت داره.

حتی تو کشورهای خارجی به این دیدگاه رسیدن که زن با چادر در امنیته. یه کلیپ درست کرده بودن با چادر و بیحجاب، خانومه وقتی چادری بود کاملا باهاش با احترام رفتار میکردن و زمانی که بیحجاب بود حتی گاهی الفاظ رکیک بکار میبردن..

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾