2777
2789
عنوان

باردارا مچ پام ورم داره خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 46 پست

عزيزم اصلا نمك نخور هرغذاي كنسروي نخور برنجتو كم كن حواست باشه اب زياد بخور كاش بري فشارتم بگيري از الان بيشتر مراقب باش ورم مال اخراس الانم ورم هست اما بيشتر شك به فشار ميشه و مسموميت نگرانم نباش رعايت كني چيزي نميشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آزمایش دفع پروتئین ندادی؟؟بالانبود احیانن؟ فشارت چطورع؟قند چی؟نداری؟ مسمومیت ب اینا ربط داره الکی ...

نه شکر خدا همه ش خوب و نرمال بود ...فعالیتم دارم تو خونه ...در حد نرمال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک نریزم که بی مزه میشه ...همونم نزنم از فردا یعنی ؟؟؟؟یعنی ی خیار و نمک انقدر سریع ورم آورد ...چه ...

بيمزه باشه بهتر از دردسره با ليمو تازه بخور كه مزه دار بشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دو طرف ...جفته ش ی جا هست ...

مشکلی نیس عزیزم دو طرفه طبیعیه تو بارداری 

اونی که ممکنه خطرناک باشه ورم یک طرفه

ورم دستها طوری که حلقتون دستتون نشه ورم صورت و اندام فوقانی تو بارداری ورم دو طرفه پا طبیعیه

مشکلی نیس عزیزم دو طرفه طبیعیه تو بارداری  اونی که ممکنه خطرناک باشه ورم یک طرفه ورم دستها طو ...

خدا رو شکر 

شاید فردا برم دکترم ببینم چی میگه...خیالم راحت شه،،،انشاءالله که چیزی نباشه 

الان تنهام...استرس گرفتم...خدا کنه چیزی نباشه 

نه استرس نداشته باش يبار فشارتو بگير اگه نرمال باشه مشكلي نيست اگه احيانا بالا باشه يه پروتيين ٢٤ ساعته ميدي

فكر بد نكن فقط حسابي رعايت كن اب زياد بخور كه دستشويي زياد بري

آره انقدر ار صبح رفتم دستشویی،خسته شدم ...

چرا اب زياد خوردي

خدا رو شکر  شاید فردا برم دکترم ببینم چی میگه...خیالم راحت شه،،،انشاءالله که چیزی نباشه

با اجازتون بنده هم دکترم

ولی برای آرامش خیالتون برید خوبه

سر درد و تاری دید اینا که ندارید؟؟