2777
2789
عنوان

تجربه درباره ی تشخیص جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 65 پست
رب انار میگن خوبه واسه تهوع  و فکر کنم ویتامین b کم باشه تهوع داری

ب کمپلکس بهم داده دکتر ک بخورم

ممنون خودمم چیزای ترش ترجیح میدم بخورم... حالمو کمتر بد می‌کنه...

ممنون

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من غربالگرى اول ٧٠ در صد احتمال دختر ، دوميش ١٠٠ در صد پسر

منم تا هفته ١٨ شكم نداشتم سينه هام ورم داشت اشتها نداشتم

ماماناى باتجربه ب من گفتن نوك سينه قهوه اى تيره باشه پسره صورتى باشه دختره  ك واسه من تيره بود 

البته ب هيچ علائمى توجه نكن صبر كن تا غربالگرى دوم

چای زنجبیل برات خوبه، ویتامین ب بدنتم کمه بخوری درست میشی

یکم فامیلی هم همینطوری من... یکی دیگه از فامیلامون میگفتن تا ماه آخر تو خونه بهش سرم می‌زدند از بس ک بالا میآورد...

زنجفیل برا بارداری ضرر نداره؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
ب کمپلکس بهم داده دکتر ک بخورم ممنون خودمم چیزای ترش ترجیح میدم بخورم... حالمو کمتر بد می‌کنه... م ...

م با بستنی و میوه های خنک یخچال حالم بهتر میشه چند تا بستنی توویخچال گذاشتم بنظرتون بستنی ضرر داره.

کف نکرده بود هیچ تغییری نکرده بود،بچش پسره. منم تو نت چند جا خوندم،یکی می‌گفت کف کنه دختره،یکی نوشت ...

من تمام علائم پسر رو دارم بارداریم کاملا برعکس قبلی هست که دختر بود 

جوش شیرین هم کف نکرد 

ولی ان تی گفت دختره 

من غربالگرى اول ٧٠ در صد احتمال دختر ، دوميش ١٠٠ در صد پسر منم تا هفته ١٨ شكم نداشتم سينه هام ورم د ...

من ک هفته شش ام و رنگش تغییر نکرده...

یکم فامیلی هم همینطوری من... یکی دیگه از فامیلامون میگفتن تا ماه آخر تو خونه بهش سرم می‌زدند از بس ک ...

نه اگه کم بخوری هیچ چیزی ضرر نداره، اگرم نتونستی حداقل بو کنش ولی با چایی یکمی دم کنی عالیه

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
م با بستنی و میوه های خنک یخچال حالم بهتر میشه چند تا بستنی توویخچال گذاشتم بنظرتون بستنی ضرر داره.

ن ولی خانه بهداشت ب من گفت هیچ چیز ک رنگ مصنوعی داره نخورممثلا بستنی میخوری وانیلی بخور

من تا قبل از بارداری برا شیرینی و بستنی جون میدادم از بس دوست داشتم

حالا از همشون متنفرم...