2777
2789
عنوان

خانم های شیرازی عروسیم هست میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 27 پست
منم عروسیم اذین بودم کارش تعریفی نداشت

واقعا خودت مدل دادی خودش فقط آرایش میکنه یا نه چند گرفت

تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطرح هستن ولی شانس و اخلاق آرایشگر مهمه آذین نمیدونم عروس چقدر میگیره

درسته ولی من به دلایل شخصی یه مدته پیگیر پیدا کردن یه ارایشگاه خوبم واسه همین مدام نطرات مردم تو اینستا و نت رو میخونم . مثلا فرنوش جبیری یکی دو نفر شنیدم برای عقد زیاد روی طراحی ناخن و اینا وقت نذاشته بوده میگفتن دنبال عروسا بوده بیشتر . به عقدیا کمتر اهمیت داده . اذین ولی اکثریت از اخلاق و کارش تعریف میکنن . دوتا ارایشگاه با قیمت مناسب دیدم تعریف کردن . یکی شادی میدان ابوالکلام هست یکی کالیپسن تو عفیف اباد که میگفتن خانومی که میکاپ رو انجام داده اسمش طراوت بوده . البته نظر مال یکی دو سال پیش بود . در نهایت باید حتما وقت بذارید برید عروس ها رو از نزدیک ببینید به عکس و نظر پرسیدن نمیشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
درسته ولی من به دلایل شخصی یه مدته پیگیر پیدا کردن یه ارایشگاه خوبم واسه همین مدام نطرات مردم تو این ...

واقعا سخته یکی میگه خوبه یکی میگه نه آذین خوشم اومد ولی بآید برم بازدید عروس هاش

خودم مدل دادم ولی گریمش خیلی ماندار نبود من دوسال پیش بودم دو شبش دوتومن شد

فک کنم جدیدا فرق کرده کامنت های پست های اینستاش همه نوشتن ارایشم تکون نخورده.راستی کدوم شنیون کارش عالی و تمیز کار میکنه

ولی گریم خودش میکنه دست کسی نمیده شنیون هم خودش هستو ی خانم دیگه اخلاقشونم خیلی خوب بود 

مدلی که بهش دادین همون شد یا فرق میکرد

فک کنم جدیدا فرق کرده کامنت های پست های اینستاش همه نوشتن ارایشم تکون نخورده.راستی کدوم شنیون کارش ع ...

نمیدونم دیگه من واسه دوسال پیش گفتم شنیون عروس فقط خودش هستو رویا خانوم دیگه نمیدونم عوض شده یا نه

واقعا سخته یکی میگه خوبه یکی میگه نه آذین خوشم اومد ولی بآید برم بازدید عروس هاش

ببینید این چیزا خیلییی سلیقه ای هست . باید حتما برید ببینید مثلا من مدل موهام عروسیم جمع و باز بود همه میگفتن خیلی خوب شدی ولی خودم راضی نبودم ازش . در حالی که مثلا الان خیلی مد شده این مدل   

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚