2777
2789
عنوان

ناباروری و استرس

136 بازدید | 9 پست

سلام به همه ی دوستانی که مشکل ناباروری دارن

من قبلا یک اکانت داشتم که باهاش تاپیک زدم اما ایمیلم رو فراموش کردم و با اکانت جدید اومدم، خواستم به عزیزانی که ناباروری دارن و درمان میکنن یک امید بدم و خاطره ی خودم رو تعریف کنم شاد قوت قلبی باشه برای عزیزان

من ده سال ناباروری داشتم همه نوع درمان و جراحی رو امتحان کردم و نشد انشالله برای کسی پیش نیاد اما با فشار خانواده همسرم ایشون تصمیم به طلاق گرفت و من با بخشش مهریه ام این زندگی رو به اتمام رسوندم و به خدا واگذار کردمشون، سه سال از جداییمون گذشت و من به خاطر فشار اطرافیانم حرف و حدیث ها ایران رو ترک کردم زمانی که با با اقایی اشنا شدم و موضوع رو بهش گفتم اصلا تردید نکرد و گفت منو به خاطر خودم میخواد ما باهم ازدواج کردیم و اصلا دنبال درمان نرفتم و قبول کردم من مادر نمیشم و استرس رو برای همیشه گذاشتم کنار و زندگی عاشقانه شروع کردم با بهترین تفریحات حتی گاهی سیگارو مشروبم میخوردم☺ تا اینکه بعد یکسال پریودم عقب انداختم بعد یک ماه که باورمون نمیشد بی بی چکم مثبت شد و خدارو صدهزار مرتبه شکر صاحب یک پسر شدم  که سه ماهشه والان هم مجددا پریودم رو عقب انداختم که انشالله خبر خوش در راه باشه برام

خواستم بگم هیچ وقت خدارو فراموش نکنید استرس نداشته باشیدمن کسی بودم که هرروز ناسزا میگفتم به خدا و از همه متنفر بودم وقتی عشق واقعی کنارم بود مادر شدم همسرم بهم کمک کرد اول عاشق خودم باشم ، انشالله خدا براتون بهترین هارو رقم بزنه و از ته دل دعا میکنم برای تک تک دوستانم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

زندگیتون سرشار از مهر خدا باشه❤

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم با اینکه فقط یه تنبلی ساده داشتم هرماه میرفتم دکتر و کلی دارو مصرف میکردم حتی یه بار ای یو ای هم کردم اما نشد دکترم متعحب بود چرا مشکل خاصی ندارم و نمیشه دیگه از عید امسال بیخیال بچه شدیم دقیقا همون عید  من باردارشدم قربونه خدا برم تا نخواد نمیشه

عزیزم منم با اینکه فقط یه تنبلی ساده داشتم هرماه میرفتم دکتر و کلی دارو مصرف میکردم حتی یه بار ای یو ...

دقیقا و استرس رو گذاشتی کنار سرگرم بودی خودش شد سخته اما شدنیه

انشالله دومی گلم❤❤

خدایاشکرت 🌹🌹🙏