سلام به همه ی دوستانی که مشکل ناباروری دارن
من قبلا یک اکانت داشتم که باهاش تاپیک زدم اما ایمیلم رو فراموش کردم و با اکانت جدید اومدم، خواستم به عزیزانی که ناباروری دارن و درمان میکنن یک امید بدم و خاطره ی خودم رو تعریف کنم شاد قوت قلبی باشه برای عزیزان
من ده سال ناباروری داشتم همه نوع درمان و جراحی رو امتحان کردم و نشد انشالله برای کسی پیش نیاد اما با فشار خانواده همسرم ایشون تصمیم به طلاق گرفت و من با بخشش مهریه ام این زندگی رو به اتمام رسوندم و به خدا واگذار کردمشون، سه سال از جداییمون گذشت و من به خاطر فشار اطرافیانم حرف و حدیث ها ایران رو ترک کردم زمانی که با با اقایی اشنا شدم و موضوع رو بهش گفتم اصلا تردید نکرد و گفت منو به خاطر خودم میخواد ما باهم ازدواج کردیم و اصلا دنبال درمان نرفتم و قبول کردم من مادر نمیشم و استرس رو برای همیشه گذاشتم کنار و زندگی عاشقانه شروع کردم با بهترین تفریحات حتی گاهی سیگارو مشروبم میخوردم☺ تا اینکه بعد یکسال پریودم عقب انداختم بعد یک ماه که باورمون نمیشد بی بی چکم مثبت شد و خدارو صدهزار مرتبه شکر صاحب یک پسر شدم که سه ماهشه والان هم مجددا پریودم رو عقب انداختم که انشالله خبر خوش در راه باشه برام
خواستم بگم هیچ وقت خدارو فراموش نکنید استرس نداشته باشیدمن کسی بودم که هرروز ناسزا میگفتم به خدا و از همه متنفر بودم وقتی عشق واقعی کنارم بود مادر شدم همسرم بهم کمک کرد اول عاشق خودم باشم ، انشالله خدا براتون بهترین هارو رقم بزنه و از ته دل دعا میکنم برای تک تک دوستانم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
زندگیتون سرشار از مهر خدا باشه❤