درز پهلو روهم بذار وسط پارچه.جلو دامن دولا بسته.پشت دولاباز
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جلو دو لای بسته گذاشتم.پشتم دولای باز گذاشتم. منتها ی کدومش باید سرو ته بزاریم چرا؟متوجه نشدم.
ن عزیزم.سروته بذار مدل پارچت بهم میخوره.
کنارهم بذار پایین الگو جلو و پشت هم در یک راستا باشه ک طرح پارچه بهم نخوره
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم الگوی پشت رو روی دولای باز بذار(دقیقا لب به لب پارچه).برای دورتا دور دامن به جز بالای دامن ۲ سانت زاپاس بذار.الگوی جلو هم روی دولای باز قرار بده و مثل جلو براش زاپاس بذار.
گوشه های الگوت رو سوزت بزن و با صابون دور الگو رو خط بکش.زاپاستم با صابون مشخص کن و برش بزن.
من خیاطم پار چ روکه از پشت پهن کن دو لبه ترکی بهم بیوفته الگوهاتونو بندازید روی پارچه قسمت لبه ...
اینجوری درسته ک پترچه از پشت پهن میشه قسمت دولتی بسته سمت راست دست میشه. قسمت جلو الگو روی دولای بسته.قسمت پشت دامن روی دولای باز.تا اینجا درسته؟نحوه قرارگیری رو عکس جدید میزارم ببین درست گذاشتم.مرسی