laramir مدیر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 427 عنوان خريدار كالسكه مكسي كوزي كوييني مدل موود تهران | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 27 پست سلام مامانا، لطفا اگه كسي اينجا كالسكه كوييني مود ٢٠١٧ يا ٢٠١٤ براي فروش داره درخواست دوستي بده پيام بدم بهش شمارم و بدم عكساش و بفرسته ، يا اگه خواستين همينجا عكس و قيمت پيشنهاديتون و بدين.ني ني تو راهي دارم و دارم كم كم براش چيز ميز ميخرم، جنسيتشم هنوز نميدونم، ولي رنگش زياد برام مهم نيست، تميز بودنش مهمه.ممنونم عزيزانم 1398/04/11 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوام عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3622 ولي دست دوم كه اين قيمت نيست چندتا تو ديوار ديدم ٣ تومن ٤ تومن کمترم هست تو دیوار
laramir مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 427 مکسی که نه ولی ی کالسکه گوود بی بی دارم مثل مکسی هم سه چرخه هست سبک تره ولی کی ... نه عزيزم كرير مكسي خريدم ميخوام روش بشينه
laramir مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 427 nکلا ۵ کیلو هست این یه نمونه ش حتی با خودت میتونی ببری تو کابین هواپیما بزاری بالا سرت مرسي عزيزم
بانوام عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3622 نه اخه ميخوام كالسكه اي. باشه كه كرير روش شوار بشه ني نيم تو زمستون به دنبا مياد و اين كالسكه هاي ع ... قیمت مناسب و اینک کریر بخوره و خوبه باشه بی بی لند هست و روماکه واقعا خوبن بر خلاف قیمتشون که روما ۱۴۵۰ بیبی لند هم مدل زیاد داره یه مدلش که من خوشم اومد ۲۴۸۰
laramir مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 427 قیمت مناسب و اینک کریر بخوره و خوبه باشه بی بی لند هست و روما که واقعا خوبن بر خلاف قیمتشون که روما ... روما كه من كلي سرچ كردم و از نزديك ديدمكيفيت ندارهبراي بچه هاي بعدي بايد باز بخريولي من ترجيح ميدم خوب بخرم و همه بچه هام استفاده كنن، تگه خدا بخواد ميخوام ٣ يا ٤ تا ني ني بيارم
بانوام عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3622 روما كه من كلي سرچ كردم و از نزديك ديدم كيفيت نداره براي بچه هاي بعدي بايد باز بخري ولي من ترجيح ... ای جااااااااانم عزیزم😍خوشبحالت خدا به منک همین یه دونه رو با معجزه داددرسته خب اگر میخاید بازم بچه دارشید بهتره یه خوب بگیرید
laramir مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 427 ای جااااااااانم عزیزم😍 خوشبحالت خدا به منک همین یه دونه رو با معجزه داد درسته خب اگر میخاید بازم ... انشالله بازم معجزشو ميبيني نگران نباشخدا خيلي بخشنده تر از اين حرفاست
ایزد_آب عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 1974 ولی عصایی جا گیره و کیفیت چرخاشون پائینه دقیقا عصایی کمتر جا میگیره برعکس میگیا درست زمانی که ناامید میشوی
ایزد_آب عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 1974 روما كه من كلي سرچ كردم و از نزديك ديدم كيفيت نداره براي بچه هاي بعدي بايد باز بخري ولي من ترجيح ... با حالیامگه قدیمه😂😂😂حالا داغیبدار اولیو بیاری میگی وسلام نامه تمام درست زمانی که ناامید میشوی
habee عضویت: 1392/05/22 تعداد پست: 11724 من درکت میکنم میخوای بهترین بگیری ولی اخرش مجبور میشی یکب سبک بخری من هر کی رو دیدم اینکارو کرده خیلی سنگین و جاگیره با یه بچه کنرت داغون میشه برداری بزاری همین کویینی مدل اکسترا زد داره خیلی سبکه و خوبه جمع جوره کریر هم روش جا میشه اونو بگیر
laramir مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 427 با حالیا مگه قدیمه😂😂😂 حالا داغی بدار اولیو بیاری میگی وسلام نامه تمام نه عزیزم با دکترمم صحبت کردم و تصمیممون جدیه، ربطی به قدیم یا جدید بودن نداره، بچه ها باید خواهر و برادر داشته باشن تا بعد از ما همدیگه رو داشته باشن، البته اگه خدا بخواد و لایق بدونه که بده.البته این نظر شخصیه منه، نظر شما هم محترمه.
laramir مدیر استارتر عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 427 من درکت میکنم میخوای بهترین بگیری ولی اخرش مجبور میشی یکب سبک بخری من هر کی رو دیدم اینکارو کرده خیل ... میرم میبینمممنونم از راهنماییت