سلام من۲۶سالمه شوهرم ۲۸.الان.۵ساله خونه دارم.و باردارم شوهرم خیلی خوبه و کمکم میکنه.کلا خوبه.اما وقتی دعوامون میشه نمیفهمه تو دعوا چی میگه و هرحرفی رو میزنه.یا اینکه زنگ میزنه به مامان خودش یا مامان من و فضولی میکنه.خیلیم بهش گفتم و دیده دعوا بدتر میشه اما بازم اونا رو میاره.البته بعدم کلی میاد منت کشی و عذرخواهی و از دلم در میاره.تو همه چیه خونه کمکم میکنه و عالیه.فقط تو دعواها....
ما مستاجریم.صاحبخونه کرایه رو خیلی برده بالا قرار شد پاشیم.همینطور ک دنبال خونه بودیم برا اجاره یه خونه دیدم برا خرید.ک شرابطش چون پیش فروشه خیلی خوبه.اما ما چون پولمون کمه باید اونجا رو رهن بدیم و خودمون تا دوسالی نشینیم.مامانم پیشنهاد داد برای کمک ما به شما بیاین طبقه پایین ما بشینین تا دوسالو.حالا میترسم از اخلاق شوهرم.بشه سوهان روح مامان و بابام چون بلاخره دعوا میشه.واونم تو دعوا سواستفاده میکنه و دست رو نقطه ضعفام میذاره.البته الان خییییلی میگه این کارو نمیکنم و قول میدم و... اما من باور نمیکنم.چون دروغ زیاد گفته درباره این اخلاقش.دست خودش نیس دیگه.از ابرو ریزی میترسم.ک اونارو تو دعوا بیاره و اذیت بشن.
از طرفیم واقعا دوس دارم خونه دار بشیم.و کمکمون میشه اگه اونجا باشیم و کرایه ندیم.
آخرین دعوامون عید بود ک مامانشو و مامانمو بزور آورد.اما الان خیلی پاپیچمه و قسم میخوره ک پشیمونه و دیگه اینکارو نمیکنه.
کلا آدم خوبیه الان ک باردارم دست ب سیاه سفید نمیزنم.غذا درست میکنه جارو میکنه.ظرف میشوره.شاید هفته یه بار من انجام بدم.ف فط همین اخلاقش بده
بنظرتون خونه مامانم بریم یا نه؟؟؟خیلی دو دلم خیلی