2777
2789

سلام من۲۶سالمه شوهرم ۲۸.الان.۵ساله خونه دارم.و باردارم شوهرم خیلی خوبه و کمکم میکنه.کلا خوبه.اما وقتی دعوامون میشه نمیفهمه تو دعوا چی میگه و هرحرفی رو میزنه.یا اینکه زنگ میزنه به مامان خودش یا مامان من و فضولی میکنه.خیلیم بهش گفتم و دیده دعوا بدتر میشه اما بازم اونا رو میاره.البته بعدم کلی میاد منت کشی و عذرخواهی و از دلم در میاره.تو همه چیه خونه کمکم میکنه و عالیه.فقط تو دعواها....

ما مستاجریم.صاحبخونه کرایه رو خیلی برده بالا قرار شد پاشیم.همینطور ک دنبال خونه بودیم برا اجاره یه خونه دیدم برا خرید.ک شرابطش چون پیش فروشه خیلی خوبه.اما ما چون پولمون کمه باید اونجا رو رهن بدیم و خودمون تا دوسالی نشینیم.مامانم پیشنهاد داد برای کمک ما به شما بیاین طبقه پایین ما بشینین تا دوسالو.حالا میترسم از اخلاق شوهرم.بشه سوهان روح مامان و بابام چون بلاخره دعوا میشه.واونم تو دعوا سواستفاده میکنه و دست رو نقطه ضعفام میذاره.البته الان خییییلی میگه این کارو نمیکنم و قول میدم و... اما من باور نمیکنم.چون دروغ زیاد گفته درباره این اخلاقش.دست خودش نیس دیگه.از ابرو ریزی میترسم.ک اونارو تو دعوا بیاره و اذیت بشن.

از طرفیم واقعا دوس دارم خونه دار بشیم.و کمکمون میشه اگه اونجا باشیم و کرایه ندیم.

آخرین دعوامون عید بود ک مامانشو و مامانمو بزور آورد.اما الان خیلی پاپیچمه و قسم میخوره ک پشیمونه و دیگه اینکارو نمیکنه.

کلا آدم خوبیه الان ک باردارم دست ب سیاه سفید نمیزنم.غذا درست میکنه جارو میکنه.ظرف میشوره.شاید هفته یه بار من انجام بدم.ف فط همین اخلاقش بده

بنظرتون خونه مامانم بریم یا نه؟؟؟خیلی دو دلم خیلی

بهیچ وجه نرو اصلا چون چیزای دیگرو از دست میدی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسال که بیشتر نیس برید

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ریسکش بالاست 

چون سابقه‌ی عهدشکنی هم دارن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بنظرم نزدیک مامان باباها بودن مزیتهایی هم داره علاوه بر خونه دار شونتون.‌شاید کنار اونها رفتارهای همسرتم با ملاحظه تر و کنترل شده تر باشه ضمن اینکه انشاله به زودی بچه دار هم میشی مامانت میتونه کلی کمکت باشه

من بودم نمیرفتم، خیلی خوبه بری ها مزایاشم خودت گفتی ولی اگر خدایی نکرده دعواتون بشه با این اخلاق شوهرت هیچ چیز از یاد هیچکس نمیره و اعصاب اون طفلیها هم خورد میشه، 

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿