2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تاحالا نگفته منم تاحالا بهش نگفتم هردومون لاغریم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
من هرکی بهم بگه چاق خیلیییییی ناراحت میشمو بهم برمیخوره

به منم خیلی ها میگن لاغری و فلان با اینکه خوبم و اونایی هم که میگن خوش هیکل نیستن خودشون

کلا مردم اجازه دخالت تو هر زمینه ای به خودشون میدن

من چه گویم 

بچه ها مگه چاق چشه؟🤔من چاق نیستم ولی واقعا موندم چرابه بعضیا برمیخوره..مشخصه اعتماد به نفستون صفررره..توبارداری چاق شده بودم خیلی هم خوشگل شده بودم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

میگه بعضی وقتا 

چاقم دیگه 

اگه نگن که ادم هفتاد کیلو نمی مونه این قد میخوره میشه صد کیلو دنبه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

غلط میکنه ی بار خودم بهش گفتم تو چطو به من گیر نمیدی گفت بدن خودته من عاشقتم هر طوری که باشی اگرم بخوای لاغر کنی به خاطر خودت لاغر کن که فردا مریض نشی نه کس دیگه

دروغ نگم بازم جرواجرش کردم گفتم تو غیر مستقیم میگی من چاقم😡😒

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا