سلام ما ی خونه هستیم مستاجریم چند سال تو این خونه ایم قرار بود خونه خودمون بفروشیم نوساز بخریم که با این وضعیت اقتصاد ی نشد .الان از این خونه خستم قدیمی کلی کار داره توش ولی جاش خوبه به مدرسه دخترم نزدیکه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بشین تکونم نخور من هنوز لوازمم و کامل جابجا نکردم یه هفته است اسباب کشی کردم اومدم خونه یکسال ساخت تو همین مجموعه خودمون خونه قبلی ۴ سال ساخت بود البته ما رو صاحب خونه بیرون کرد یعنی املاکی نزاشت بمونیم یه خانم تنها اوردن با اجاره کمتر 😁 اینقد خونش کثیفه به غلط کردن افتادم در و دیوار سیاه دو بار با وایتکس تمیز کردم هنوزم تمیز نشده در و پنجره ها چرک کمد و کابینتام سه بار خدا شاهده تمیز کردم با دامستوس تمیز نشده هنوز یه لایه دیگه چربی داره الانم از سر و کولم داره مورچه میره بالا دیروز چنان گازم گرفت تو شلوارم رفته بود خیلی کثیف بوده مستاجر قبلی خونه ۳۰ سال ساخت اینقد کثیف نیست همه چی هم خرابه داریم درست میکنیم تا الان یک و نیم به تعمیرات دادیم
مرسی عزیزم خونه قبلیم و خیلی دوست داشتم دلم پیش اونه چقد این خانم و لعنت کردم چشمش دنبال خونه من بود خونه قبلیمون رو هم بخاطر اون خالی کردیم رفتیم یه واحد دیگه اون نشست امسالم دوباره چشمش این و گرفت زیراب ما رو زد خودش رفت نشست چقد دلم واسش میسوخت میگفتم تنهاست گناه داره الکی جلو من گریه و ناله میکرد نگو زیراب زده تو مجموعه همه گفتن خیلی پسته این کار و کرده خونه هایز که من میرم برق میزنن اینم سو لستفاده میکنه اینجا کوچیکتره با اجاره بالاتر میز ناهار خوریم و جمع کردم و یه مقدار لوازمم رو اینقدم زشت شده خونم لوازمم چیده نمیشه😢