2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین تکونم نخور من هنوز لوازمم و کامل جابجا نکردم یه هفته است اسباب کشی کردم اومدم خونه یکسال ساخت تو همین مجموعه خودمون خونه قبلی ۴ سال ساخت بود البته ما رو صاحب خونه بیرون کرد یعنی املاکی نزاشت بمونیم یه خانم تنها اوردن با اجاره کمتر 😁 اینقد خونش کثیفه به غلط کردن افتادم در و دیوار سیاه دو بار با وایتکس تمیز کردم هنوزم تمیز نشده در و پنجره ها چرک کمد و کابینتام سه بار خدا شاهده تمیز کردم با دامستوس تمیز نشده هنوز یه لایه دیگه چربی داره الانم از سر و کولم داره مورچه میره بالا دیروز چنان گازم گرفت تو شلوارم رفته بود خیلی کثیف بوده مستاجر قبلی خونه ۳۰ سال ساخت اینقد کثیف نیست همه چی هم خرابه داریم درست میکنیم تا الان یک و نیم به تعمیرات دادیم

چقدر سخت خسته نباشی عزیزم 

مرسی عزیزم خونه قبلیم و خیلی دوست داشتم دلم پیش اونه چقد این خانم و لعنت کردم چشمش دنبال خونه من بود خونه قبلیمون رو هم بخاطر اون خالی کردیم رفتیم یه واحد دیگه اون نشست امسالم دوباره چشمش این و گرفت زیراب ما رو زد خودش رفت نشست چقد دلم واسش میسوخت میگفتم تنهاست گناه داره الکی جلو من گریه و ناله میکرد نگو زیراب زده تو مجموعه همه گفتن خیلی پسته این کار و کرده خونه هایز که من میرم برق میزنن اینم سو لستفاده میکنه اینجا کوچیکتره با اجاره بالاتر میز ناهار خوریم و جمع کردم و یه مقدار لوازمم رو اینقدم زشت شده خونم لوازمم چیده نمیشه😢

مرسی عزیزم خونه قبلیم و خیلی دوست داشتم دلم پیش اونه چقد این خانم و لعنت کردم چشمش دنبال خونه من بود ...

ان شا...اوضاع جوری بشه زودتر همه خونه دار بشن مخصوصا شما و خودم

خب جایی برو که مطمئن شی دو یا سه سال هستی تو حقته جای بهتری زندگی کنی اثاث کشی سخت هس اما بخاطرش ت ...

اصلا نمیشه چنین ریسکی رو کرد. چطور ادم مطمین باشه؟

ما یه جا مستاجر بودیم صاحبخونه گفته بود خونه رو برای سرمایه گذاری خریده و لازم نداره. ۱۰ ماه بعد گفت خودم میخوام بیام‌بشینم!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
از مرداد ماه طرح قیمت کارشناسی رو میخوان تو کل کشور اجرا کنن رئیس اتحادیه املاک هم گفته کاهش نرخ دار ...

واقعا؟ خدا کنه بشه. حتی متری یه تومن هم پایین بیاد بازم خوبه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!