2777
2789
اگه به مدت طولانی بخوری اره ....ولی اگه یه بسته و دوبسته بخوری اصلا.....ولی هربارمیخورین ارامش میگیر ...

من قبلش عفونت داشتم برطرف شد.. احساس می‌کنم تاثیرگذاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا جاریم تو شرکته بیزه و این محصولاتو میفروشن خیلی هم گرونه من ک حاظر نشدم تا حالا بخرم فک میکنم الکیه ولی خودش خیلی مدعیه ک خوبه ولی تا الان منو شوهرمو نتونسته قانع کنه ک چرا خوبن با مدرک☹️

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

میگن واسه دیابت تنبلی تخمدان اگزمای پوستی واسه لاغر شدن و....خوبه انگار واسه همه دردا خوبه ولی من باور ندارم😀

دقیقا ماله ماهم دکتر بیزه

من اون یکی بردارشوهرم دیایت خیلیییی سختی داره جوری ک الان داره چشماشو ازدست میده میگم اگ خوب بود رو اون تاثیر میذاشت یا خود جاریم چاق بود بعد چند وقت لاغر شد گف تاثیر گانودرماس بعد فهمیدم با یکی از فامیلام خیلی سرسخت میره باشگاه واسه لاغریش

بعدشم هربستش فک کنم٢٠٠به بالاس میکه با یکی دوتا تاثیر نمیذاره  باید حدود یک سال مصرف بشه خوب خیلی زوزه هر بیست روز٢٠٠ت ادم بده به قهوه

قهوه فوری قارچ گانودرما رو از سایت کیم کالا خریداری کردم  اینم شماره هاشونه 09120750932-09120132883-02186081142-این پودر رو وقتی استفاده کردم کاملا لاغر شدم و هم دیابت مادرم از بین رفت عالیههه