الهی هزیزم خدا شفاشو بده ان شاله
راستش منم یکم که بخودم فشار میارم کارسخت میکنم چندروز میوفتم توخونه!زیاد نباید فشار روش بیاره !منم توی حرف زدنم مشکل خوردم کلی باید حجی کنم یه کلمه یادم بیاد یا بتونم جملمو درست بگم!فقط توروخدا بهش بگو سعی کنه بیخیالی تی کنه حتما سنی نداره که !توروخدا زیادم نذارسمت این داروهاباشه !لامصب داروهای ام اس ازخودشم بدترن!
من پیش یه پزشک انجمن که رفتم تانوبتم بشه مریضاشودیدم توچه وضعین حال خودم خراب شد انقدر اوضاع همشون خراب بود پیش پزشکشم رفتم بمن یه طومار دارو نوشت گفت باید بیای شروع کنی درمان بشیو این حرفا بهشم درباره بارداری گفتم با قطعیت گفت تاحداقل۱سال اصلا فکر اقدام نباش!من تادوروز زار زدم درصورتیکه هیچ حمله یا دردی نداشتم خداروشکر !پیش دکتر خودم که رفتم فقط یکلمه گفت حالت چطوره گفتم خوبم فقط گفت برو واسه خودت زندگی کن داروهاتم کم کم کم کن فکر زندگیو اقدامت باش از فکرو خیال حرص ودنیا بکش بیرون!الانم خداروشکر دارویی مصرف نمیکنم سعی میکنم بیخیال بشمو گرمیجات میخورم حواسم هست به سردیجات که بشه خوردنش توی ماه یباریا کمتر!
بخواهرت ازقول من بگو رعایت کن بیماریتم بزرگ نکن انقدر کوچیک بگیرش که نتونه ازپادربیارتت
برای منم دعا کن عزیزم مادربشم !الهی خواهرت روزی برسه عاقبت بخیرو سرحال باشه تا نوه و نتجیشم ببینه آمین