2777
2789
میشه بگید چه ام آر آی نوشت براتون که تشخیص داد؟ من ام آر آی مغز دادم گفت مشکلی نیست ولی یکماهه درگیر ...

ام آر آی مغزو گردن!برای چشمم تست عصب چشم گرفتن که اونم متاسفانه مثبت بود

شاید برای شما مشکلتون چیز دیگست چون توی ام آر آی پلاک ها کامل مشخص میشه

ام آر آی مغزو گردن!برای چشمم تست عصب چشم گرفتن که اونم متاسفانه مثبت بود شاید برای شما مشکلتون چیز ...

من چشم پزشک رفتم کامل معاینه کرد گفت سرگیجه ت ربطی به چشمهات نداره. ولی همچنان سبکی سر و خواب رفتگی پا د دست دارم. 

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچ مشکلی براش پیش نمیاد من خودم هنوزبچه ندارم توی اقدامم دارم زندگی عادیمم میکنم من یکم که ف ...

ببخشید گلم جوابتو همین الان دیدم .ممنونم.براش دعا کن فقط هفده سالشه .همیشه شل و کرخته.همش دوست داره بخوابه کاراشو خیلی یواش و شل انجام میده حتی حرف زدنش شل و آرومه.نمیدونم اینا هم ب بیماریش ربط داره یا نه.گرمیجات هم بهش میدیم.این دوره درمانش اینطوریه که باید دو بار در سال بره بیمارستان تا داروهاش بهش تزریق بشه و تحت کنترل باشه.نمیدونم تا کی این روالو داره

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
ببخشید گلم جوابتو همین الان دیدم .ممنونم.براش دعا کن فقط هفده سالشه .همیشه شل و کرخته.همش دوست داره ...

الهی هزیزم خدا شفاشو بده ان شاله

راستش منم یکم که بخودم فشار میارم کارسخت میکنم چندروز میوفتم توخونه!زیاد نباید فشار روش بیاره !منم توی حرف زدنم مشکل خوردم کلی باید حجی کنم یه کلمه یادم بیاد یا بتونم جملمو درست بگم!فقط توروخدا بهش بگو سعی کنه بیخیالی تی کنه حتما سنی نداره که !توروخدا زیادم نذارسمت این داروهاباشه !لامصب داروهای ام اس ازخودشم بدترن!

من پیش یه پزشک انجمن که رفتم تانوبتم بشه مریضاشودیدم توچه وضعین حال خودم خراب شد انقدر اوضاع همشون خراب بود پیش پزشکشم رفتم بمن یه طومار دارو نوشت گفت باید بیای شروع کنی درمان بشیو این حرفا بهشم درباره بارداری گفتم با قطعیت گفت تاحداقل۱سال اصلا فکر اقدام نباش!من تادوروز زار زدم درصورتیکه هیچ حمله یا دردی نداشتم خداروشکر !پیش دکتر خودم که رفتم فقط یکلمه گفت حالت چطوره گفتم خوبم فقط گفت برو واسه خودت زندگی کن داروهاتم کم کم  کم کن فکر زندگیو اقدامت باش از فکرو خیال حرص ودنیا بکش بیرون!الانم خداروشکر دارویی مصرف نمیکنم سعی میکنم بیخیال بشمو گرمیجات میخورم حواسم هست به سردیجات که بشه خوردنش توی ماه یباریا کمتر!

بخواهرت ازقول من بگو رعایت کن بیماریتم بزرگ نکن انقدر کوچیک بگیرش که نتونه ازپادربیارتت

برای منم دعا کن عزیزم مادربشم !الهی خواهرت روزی برسه عاقبت بخیرو سرحال باشه تا نوه و نتجیشم ببینه آمین

الهی هزیزم خدا شفاشو بده ان شاله راستش منم یکم که بخودم فشار میارم کارسخت میکنم چندروز میوفتم توخون ...

پس شل حرف زدنش برای اینه.

ببین خب نمیشه بدون دارو بمونه چون قبلش دست و پاش گزگز میکرد.ولی فکر کنم در اینده کمتر بشه.اسم دکترش نجارانه.میگن از بهترینهاس دکتر شما کیه؟از لحاظ روحی هم خیلی استرسی نیست.

همین که خودت این مساله رو پذیرفتی و روحیه ت خوبه و استرس نداری مطمون باش مشکلی برات پیش نمیاد بزودی هم باردار میشی.چرا گریه کردی؟من خودم الان دو ساله اقدامم و نمیشه ربطی نداره.راستی شما درجه بیماریتون چیه؟خفیف یا متوسطه؟

یه سوال دیگه بکنم ببخشید شخصیه اگه دوس نداری جواب نده.شما این موضوع رو چجوری ب همسرت گفتی؟من همش نگران اینده ش هستم .این بیماری یه بیماری خودایمنیه که خیلیا انواع مختلف خودایمنی رو دارن.الان مامان من رماتیسم مفصلی داره. ولی همه روی اسم این بیماری حساس شدن.کاش تا اون موقع ک بزرگ میشه این بیماریش خاموش بشه

پس شل حرف زدنش برای اینه. ببین خب نمیشه بدون دارو بمونه چون قبلش دست و پاش گزگز میکرد.ولی فکر کنم د ...

دکتر سالاریان 

برای من سی آی اِسه خفیف کنترل شده

عزیزم من توی زندگیم متوجه شدم مبتلا شدم ازبی حسیه دست چپم سرگیجه و دوبینیم خدانیاره سرکسی

من بعدازعروسیم ۱سال توی زندگیم چنان فشار عصبی روم بود بخاطر بقیه که به این روز افتادم تنهاکسیم که اون روزایشم بود فقط همسرم بودنه خانواده ای نه کسی نه پشتی!آبجی هیچوقت پشت خواهرتو خالی نکن هیچوقت توی هرشرایطی حتی اگه ازت بالاتر رفت بزرگترشد خوشبخت ترشد پشتشو خالی نکن

الانم ازت ممنونم نگرانشی و فکرشی

دکتر سالاریان  برای من سی آی اِسه خفیف کنترل شده عزیزم من توی زندگیم متوجه شدم مبتلا شدم ازبی ...

خدارو شکر مال شما هم خفیفه.و خدارو شکر که همسرت ادم فهمیده ایه.اره فشار عصبی خیلی مهمه.نمیدونم والا امیدوارم خدا کمکش کنه و توی اینده ش مشکلی پیش نیاد.ممنون گلم از راهنماییهات