2777
2789

من یه سقط داشتم. 6ماه پیش

دوماه بعدش اقدام کردم بدون این ه خودمو شوهرمو تقویت کنم و باردار نشدم. این ماه تقویت کردم امیدم به خداست

برای دوتا سقط حتما آزمایش های ایمنی و انعقادی بدین. چون قطعا دلیل داره

اللهم عجل لویک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل از پسرم دو بار سقط دتشتم اولی تو 11 هفتگی و دومی تو  هشت هفتگی.سر پسرم که بادار شدم اسپرین و هپارین و قرص پرد نیزولون رو تا اخر باردای ادامه دادم.ازمایشاتی هم که برای سقط دادم همه چی نرمال بود به جز apca (یا همون کراس مچ)

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
اره خیلی نگرانم دیگم از بارداری میترسم

حتما همه ازمایشهای مربوط به سقط رو برو و ریسک نکن.کدوم شهر هستی؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
اصفهانم

منم اصفهانم.پیش کدوم دکتر میری؟

اصفهانم

حتما پیش دکتر شرکت برو و تحت نظر اون باش

دکتر زنان دکتر مرجان لباف و دکتر شرکت هم برای برسی علت سقط و چکابهای در طول باردای و داروهایی که بایذ استفاده کنی