2777
2789

اره واسه هولاكويي رو گوش بده

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تأثیر فایل‌های روانشناسی این شکلی که شما میگی موقتیه، مگر اینکه یکسره گوش بدی و از اون فضا بیرون نیایی.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بیشتر پکیج های صوتی رو غیر روانشناس ها پر میکنن

و با هزینه بسیار بالا میفروشن

مثل جناب شهرام اسلامی که کلی پول به جیب زد و بلاخره امسال بازداشت شد

سی دی ها در حد دادن اطلاعات هستن مثل کتاب

البته برای کسی که وقت نداره کتاب بخونه 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اون خیلی سنتی و مذهبیه نگاهش

فایلهای دکتر هلاکویی رو گوش کن

ولی اگر مشکلی داری که مانع روند عادی زندگی ات هست

باید به روانشناس مراجعه کنی تا ریشه یابی و حل بشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
تأثیر فایل‌های روانشناسی این شکلی که شما میگی موقتیه، مگر اینکه یکسره گوش بدی و از اون فضا بیرون نیا ...

نمیدونم اخه مثلا تو پیجشون خیلی کامنت تعریف و تمجید بود ولی یکم گرونه مثلا یه مبحثش ۱۷۵ نمیدونم بگیرم یا به جاش برم کتاب بخونم خودم🙄

نمیدونم اخه مثلا تو پیجشون خیلی کامنت تعریف و تمجید بود ولی یکم گرونه مثلا یه مبحثش ۱۷۵ نمیدونم بگیر ...

تو چه زمینه ای دقیقا میخوای

بگو ببینم کتاب خوب چی هست بهتون معرفی کنم