2777
2789
عنوان

خواهش می کنم کسانی که تجربه ویار دارند جواب بدند.

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست

هرکس یه جوریه

من از ماه پنج بهتر شدم اما باز هم روز در میون یا بالا می‌آوردم و به بوها حساس بودم خصوصا بوی پیاز داغ، سیر داغ همسایه

هر وقت بلند می‌شد مم حالم بد می‌شد، تا آخر هم نتونستم مرغ بخورم...

روز قبل زایمان هم حتی بالا آوردم!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=95707217]بستگی داره هرکسی یه جوره من از وقتی 8 هفته بودم تا ماه 5ویار داشتم که روزی 6 7 بار حالم به هم میخور ...[/QUOTE

منم از هفته 4 ویار داشتم . روزانه تا 25 بار هم شده بود بالا بیارم الان سه روز بود حالم بد نشده بود. من خون هم بالا میاوردم. 

[QUOTE=95707217]بستگی داره هرکسی یه جوره من از وقتی 8 هفته بودم تا ماه 5ویار داشتم که روزی 6 7 بار ح ...

اره منم میشد خون بیاد زخم میشه گلو ولی دیگه تعدادش نهایت 8 بار بود در روز

خیلی غذایی که میخوری مهمه الان هنوز باید رعایت کنی غذاهایی که باعث رفلاکس میشن نخوری

مثلا بعضی میوه های فصل الان خوب نیست یه سرچ کن دقیق نمیدونم چی ولی الان که تموم شده باید رعایت کنی فقط غذاهایی که باعث رفلاکس میشن ادویه ها شیر و بعضی میوه ها رو نخوری

دیگه ماه های بالاتر خوب خوب میشی

اره منم میشد خون بیاد زخم میشه گلو ولی دیگه تعدادش نهایت 8 بار بود در روز خیلی غذایی که میخوری مهمه ...

مرسی که جواب دادی. دیروز دوباره حالم خیلی بد شد حسابی نا امید شدم. مشکلم اینه که نمی تونم غذا بخورم اصلا اشتها به غذای خشک ندارم. 10 کیلو وزن کم کردم. 

سلام من تا روز زایمان هم سر پسرم و هم دخترم ویار بسیار شدید در حدی که هر روز سرم می زدم بعضی روزها 2 بار اصلا هم وزن نگرفتم ولی پسرم 3 کیلو بود و بعد از زایمان از قبل از زایمانم 4 کیلو کمتر بودم در 5 ماه اول 7 کیلو کم کردم 

مرسی که جواب دادی. دیروز دوباره حالم خیلی بد شد حسابی نا امید شدم. مشکلم اینه که نمی تونم غذا بخورم ...

شیره گوشت بخور

کلا چیزهای کم حجم و مقوی

و درهرحال باید از خوردن چیزهایی که رفلاکس میده جلوگیری کنی چاره ای نیست