2777
2789

من خودم اون موقع که میخواستم برم برای خرید با مامانمو خواهرشوهرم رفتیم و شوهرمم بود بعد هر جا میرفتیم من حلقه رو نمیپسندیدم بعد دنبال یه حلقه ساده بودم هی خواهرشوهرم میگفت یه کمی نگین دار تر بردار من خنگ شده بودم میگفتم نه من سبک و ساده میخوام والا نمیدونم فازم چی بود😛😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مادرشوهر و مادرم رفتیم هرچی خوشم میومد شوهرم میگف زنونس اخر یه مدل که ساده و شیک بود پسندیدیدم ک هم اون بتونه بندازه هم من دوس داشته باشم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

من و شوهرم همه خریدا دونفری بودیم. بعد هر ی تیکه خرید ی چیز میخوردیم آی حال میداد.حخخخ.

همشش خاطره ی خوووب

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منم مث تو ی حلقه ساده و سبک برداشتم 

ک اونم خاطره بدی دارم از موقع خریدش ک ن مادرم باهامون اومد ن هیچکس از خانواده شوهرم فقط خاهرم بود خیلی احساس بدی داشتم اصن با ذوق نخریدیم.☹😔😔

♡چـہ زیبـاسْٺ یـادَٺ خُــداجّــونْ♡

من تو خرید حلقه زیاد وسواس بخرج ندادم بعد دیدن دو سه تا مغازه زودی پسندیدم ولی الان خوشم نمیاد خودشم ست برداشتیم که اصلا دوس ندارم

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦
من یه حلقه انتخاب کردم ده میلیون شوهرم میخواست بخره ولی مامانش اروم بهش گفت نه زیاده چه خبره منم شنی ...

خب راست میگه😓

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من میدونستم شوهرم پول زیادی نداره دستش خالی بود هی میگشتم دنبال چیز سبک تر که بهش فشار نیاد خانوادا ما همه جواهر میگیرن من یه حلقه و زیر حلقه ساده سال ۹۶ شد یه تومن انقدر مامانم اینا بهم غر میزدن میگفتن خودتو دست پایین گرفتی 

به جاش شوهرم حسااااابی تلافی کرد یه حلقه انتخاب کرد سنگیییین مامانم داد براش با پلاتین بسازن تقریبا ۳ برابر قیمت حلقه من شد 😂😂😂😂

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
هیچی...با خانواده هامون کله صب..تو اووون گرما رفتیم طلافروشی......خریدیمو و بعدشم عصر جشن گرفتیم ...

مث من

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خخخخ وای نگم برات من یروز قبل جشنم رفتیم خیابون پیروزی دومین مغازه حلقه مون و گرفتیم شاید بگی چرا انقد هول هولی چون مادرشوهرم از شهرستان اومده بود تهران و همه باهم رفتیم😂من یه حلقه دیدم  ازاینا که مدل برلیان سه تا نگین بزرگه فقط عاشقش شدم شوهرم گفت الا و بلا ست بگیریم🤯که ست گرفتیم و تموم شد رفت