2777
2789
عنوان

خوراکیهای دوران بارداری

228 بازدید | 28 پست

سلام ، خانمهای با تجربه شما چه خوراکی هایی رو تو دوران بارداریتون خوردید که نتیجه شو دیدید ؟ مثلا خوردن کندر فقط یک ماه اونم فکر کنم تو ماه سوم برای هوش نوزاد توصیه شده ، من هفته بیستمم و میخواستم تجربیاتتون و بدونم 👼🏻💜

اصلا کندر نخورین به هیچ وجه بچه بسیار شیطون و شر میشه به چشم خودم زیاد دیدم 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر من گفت از تمام گروههای غذایی مصرف کن .روزی یک وعده گوشت حالا از هر نوع.میوه  و سبزیجات خوب بخور.مصرف روزانه مغزها.یک روز در میون یه تخم مرغ.سوسیس و کالباس دل و جگر.کنسرو ماهی اصلا مصرف نکنید .بقیه چیزها.به اندازه معقول مانعی نداره

تغذیه دوران سه ماه اول بارداری خیلی مهمه. مثل زیتون پوست بچه روشن میشه. خربزه هر وقت بخورین بچه خوش اخلاق خوش هنده میشه. بادام و گردو بسیار عالیه اما در حد دو سه دونه هر روز. ماهی هفته ای یکبار برای هوش و اخلاق.

کشمش سبز برای روشن شدن چشم نی نی موثره .گلابی فرزند نیکو خوش قلب میشه. خرما ماه نه بچه صبور میشه.

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
من یادم رف بخورم ماه سوم  ماه پنجم ۳ یا ۴ روز خوردم😂  سیب و پرتقال و موز روزی ی دونه بخ ...

پرتقال زیاد خوب نیست بعد زایمان احتمال رفلاکس در جنین افزایش میده در حد نرمال باید خورد

با اجازه استاتر کسی  متوکلوپرامید مصرف کرده تو بارداری؟

من اندانسترون استفاده میکنم از همه قرصای حالت تهوع بهتره