2777
2789
عنوان

شوهر ديوونم

816 بازدید | 51 پست

امشب با شوهرم يه دعوا خيلي بدي كرديم 

با نامزد سابقش در ارتباطه ولي ميزنه زيرش ميگه من بهش كاري ندارم الان چند شبه سَر اين جريان بحث داريم خودم اس ام اس هاي زنه رو ديدم ولي ميزنه زيرش و قبول نميكنه 

امشب فشم داد گف طلاقتو ميدم 

بچه ها چيكار كنم حس ميكنم ميخاد به نامزد سابقش برگرده خيلي رفتارش بد شده 

من يه نوزاد دارم نميدونم بايد چيكار كنم 

فوق العاده عصبي و بد دهنه وقتي عصباني ميشه خيلي فش ميده 

الانم جاشو جدا كرد رفت تو پذيرايي خوابيد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته چت کنه اوسکل

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

بگو حالا فیلت یاد هندوستان کرده ؟تروخداا اگه خواست طلاق بده مهریه اتو بگیری جونش بالا بیاد 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

اگه اونو میخواس زن گرفتنش چی بود 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
اگه اونو میخواس زن گرفتنش چی بود 

این یه سوال مهمه که حتی پروفسور حسابی ام نمیتونه جواب بده بخدا این فاز اصن مشخص نیست چیه تو بعضی از مردا 😐مرض دارن 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بعنوان یه آقا می گم ندید بگیر روال طبیعی زندگیت ادامه بده بهت تضمین می کنم زندگی موازی درست نمی کنه اگر تحریک‌ش نکنی اتفاقی نمی اوفته اما اگر در اوفتادی باهاش نتیجه عکس میده و لج می کنه اون احتمال که ازش می ترسی به قطعیت می رسه، پس سعی کن خوددار باشی زمان همه جیز رو حل می کنه. 

آقااااا هستم ، اگر مخالف حضور آقایون هستید در این سایت به مدیریت بگید کلا قوانین رو عوض کنه، پس لطفا بجای توهین از طریق مدیریت سایت شرایط رو تغییر بدید.