2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه بیاید

73 بازدید | 5 پست

مامانای عزیز پسر من هر دو سه روز یبار خیلی ببخشید مدفوع شل و ابکی داره ینی اسهال.

چیکار باید بکنم؟ لازمه ببرمش دکتر؟۴٢روز هم هست که بدنیا اومده

عادیه عزیزم هنوز کوچیکه سفت نیست.اگر هر باری ک سینه میذاری دهنش پی پی بکنه هم عادیه.بیشتر از ۷ روز پی پی نکنه هم میشه یبوست

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوسه روز یکبار که اسهال نیست گلم، باید تو یک روز دفعاتش زیاد باشه، آبکی یعنی چی؟ شیر خودتو میخوره ...

نه هر دوسه روز یبار مدفوع میکنه خیلی هم ابکی انگاری اسهال باشه طوری که از پوشکش میزنه بیرن.شیر خودمو هم میخوره یه وعده هم شیر خشک.بچه هم خداروشکر حالش خوبه

نه هر دوسه روز یبار مدفوع میکنه خیلی هم ابکی انگاری اسهال باشه طوری که از پوشکش میزنه بیرن.شیر خودمو ...

بنظر من که طبیعیه شاید خودت چیزی میخوری که باعث میشه مدفوع بچه شل و آبکی بشه، مخصوصا که حال بچه هم خوبه