2777
2789
عنوان

مادرشوهر. بیاین بگین چکار کنم.

248 بازدید | 30 پست

مادرشوهرم هر دفعه میرم خونشون یچیزی بارم میکنه. مثلا رو میکنه به دختر دوماهم میگه مثه مامانت بی زبونی. کلا من دختر آروم و تحصیل کرده ام. بی زبون نیستم. یا مثلا میگه تو ک خواب آلودی الان با بچه چکار میکنی. امروز خابیدی؟ یا از من میپرسه بچه چطوره؟ بچه منم بخاطر کولیکش خیلی گریه میکنع . بهش گفتم اذیت میکنه دل درده. حرف منو باور نمیکنه. رو میکنه بع بچم میگه اینا الکی بهت دارو میدن. تو ک آرومی .فلانی. هر دفعه ب خودم قول میدم جوابشو بدم و توی دلم نگه ندارم اما باز وقتی چیزی میگه شوکه میشم و نگاش میکنم. در ضمن ب شوهرمم دوسه بار گفتم. میگه تو از بچه ها بدتری .اون ک چیزی نگفته. تو زود ناراحت میشی. الان ب اونم چیزی نمیگم. همش توی خودم میریزم و حرص میخورم. بنظرتون چکار کنم در رابطه با مادرشوهرم و برخورد شوهرم دفعه بعدی.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......

مادر شوهره منم خیلی چرت میگه من فقط جلوش اینجوری عم😏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست خوبم نزدیک به دو سال بی دلیل مادرشوهرم از ما دوری کرد الان ۱۷ روزه زایمان کردم به دلایلی بیشتر مادر شوهرم پیشم بود . مهربونه ها ولی تو این چند روز اندازه دو سال متلک گفته 😆😅😄😃😂😁😀😉😊☺🙄😏

بنداز گردن شوهرت مادرشوهر منم اینجوری میکرد منم میگفتم باباش حساسه البته شوهرتم باید باهات باشه کلا جواب ندی بهتره بدتر حساس میشن بلند بخند بگو هاها آره دیگه مثل خودمه خوبه که به بقیه نکشیده تا بسوزع😂😂😂

بنظر منم داری سخت میگیری چیزی نمیگه ک 

بی زبون. خواب آلود . شلخته.  منو  ب دروغ گویی راجب گریه بچم هم متهم کرد. واقعا بنظرت اینا ناراحت کننده نیست؟ بی تفاوت باشم؟ با تو اینجور برخورد کنن سکوت میکنی؟؟؟

حتماجوابشو بده ولی محترمانه،منم ازساعت۲خونه مادرشوهرمم الان با خواهرشوهرم دعواکردبزور یه چای دم کرد😂😂😂😂

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
بی زبون. خواب آلود . شلخته.  منو  ب دروغ گویی راجب گریه بچم هم متهم کرد. واقعا بنظرت اینا ...

خوب بیشتر بچه های کولیکی تو جمع ارومن اونم ظاهر و میبینه خواب الودی هم ک طبیعی هستش تازه زایمان کردی من میگم بهش اهمیت نده ک بخوای حرص بخوری 

خدایا شکرت
رفت و امد رو کن  خودت رو به نشنیدن بزن و بگو خدا کنه بچم به من بره اخلاقش

خب ناراحتم میکنه این برخوردا. همش توی خودم میریزم حرص میخورم. نمیتونم خودمو ب نشنیدن بزنم

محترمانه جوابشو بده چند بار که دید جواب میدی دیگه نمیگه.مثلا وقتی. به بچه میگه مثل مامانت بی زبونی بگو مامانش بی زبون نیست مؤدبه.تربیتش اینطوره. یا مثلا وقتی گفت اینا الکی بهت دارو میدن بگو ما نمیدیم دکتر تجویز می کنه.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.