2777
2789

خانونا کیا قرص لیورگل استفاده کردن برای کبد چرب می خوام بدونم چه شکلیه و چه رنگیه آیا حروف خارجی روش حک شده می خوام بدونم راست میگه واقعا قرص لیورگل مصرف میکنه همسرم

عزیزم نمیدونم ک برا کبد چرب هست یا ن ولی داداش من با شیمی درمانی انزیم های کبدش ک میرفت بالا خیلی بهش لیورگول و اورسویل میداد فک کنم زرد رنگ بود بعد تعدادش تو ورقش مثا ی قرصای سرماخوردگی اینا نیس ک به ترتیبه یجور خاصیه مثلا یکی وسط هرطرف 3تا بود فک کنم البته کلی مطمئنم ک زرد بود 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیدونم ک برا کبد چرب هست یا ن ولی داداش من با شیمی درمانی انزیم های کبدش ک میرفت بالا خیلی به ...

نه این رنگش یخورده به قهوه ای میخوره و میگه از عطاری گرفته گیاهیه 

ارهه ما هج ایجور داشتیم ولی یادم نیس دقیق بخدا اما فک کنم اونی ک ایجور بود اورسوبیل بود هم ک برا کبده 

ولی یه چیز دیگه میگما عطاری قرص ایجوری مگه میفروشع؟؟؟ ندیدم تاحالا اخه فوقش قرصای چاقی و لاغری اینجوری میاورد بقیه موارد ندیدم تا حالا و حتممما تحت نظر پزشک باید مصرف کنه ایجور چیزارو کبد خیلی حساسه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

لیور گل زرد  رنگه هیچ خطی وسطش نداره هیچ چی هم روش حک نشده ایرانیه شبه دارو هست بیشتر تو درمان تاثیر قطعی و ثابت شده ای نداره من دو دوره مصرف کردم البته کبد من چرب نبود ولی خوب یه جور پاکسازی ب حساب میاد

پیش برو پشت سر خبری نیست