2777
2789

سلام دوستان

من دو هفته قبل در ۱۱ هفتگی بدلیل توقف ضربان قلب سقط (بدون کورتاژ و دفع با دارو) داشتم. دکتر گفته بعد از ۳ ماه مجدد اقدام کنم. 

ممنون میشم اگر کسی شرایط من رو داشته بگه که چه چیزهایی مصرف کرده که رحم و بدن برای بارداری اماده بشه.

ایا برای همسرتون هم دکتر قرص یا داروی تقویای بجز اسید فولیک تجویز کرده؟ ایا داروی ولمن(wellman) براشون خوبه و چقدر قبل از اقدام باید مصرف بشه؟

ممنون از لطفتون

من سر سقط اولم بعدش هی گرمی خوردم و چرت و پرت که مثلا رحم گرمشه دومی هم سقط شد معلوم شد بخاطر اینا خونم غلیظ شده بوده دیگه هیچی نخوردم فقط یه واحد خون اهدا کردم عادی بودم دوباره باردار شدم و دختر نازم دنیا اومد

من سر سقط اولم بعدش هی گرمی خوردم و چرت و پرت که مثلا رحم گرمشه دومی هم سقط شد معلوم شد بخاطر اینا خ ...

خدا رو شکر که در نهایت بارداری موفقی داشتین. 

برای بارداری دخترتون چکارا کردین؟ چقدر بعد سقط اقدام کردین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین کاری که میکنی آزمایشای سقط مکرر  تیرویید رو انجام بده که خدایی نکرده تکرار نشه.اگه منم یکی راهنمایی میکرد ۴تا سقط نداشتم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
اولین کاری که میکنی آزمایشای سقط مکرر  تیرویید رو انجام بده که خدایی نکرده تکرار نشه.اگه منم یک ...

دکتدم‌میگه سقط بار اول طبیعی هست و برلی دلیل پیگیری نمیکنند.

تمامی ازمایشها رو قبل بارداری دادم، کم کاری تیرویید دارم و با دارو کنترل شده هست. حتی اسپرین هم بخاطر فشارم بهم داده بود اما در نهایت سقط شد‌.

میشه بگید ازمایشات سقط مکرر شامل چه چیزایی هست؟

ممنون

دکتدم‌میگه سقط بار اول طبیعی هست و برلی دلیل پیگیری نمیکنند. تمامی ازمایشها رو قبل بارداری دادم، کم ...

عزیزم به منم گفتن سقط اول طبیعیه..بخاطر خودت میگم.خودت سقط کردی میدونی چقد سخته.ان شالله همین یکی سقط برات باشه و دلیل خاصی نداشته باشه.پیشگیری کنی خیلی بهتره.به نظر من اصلا جای ریسک نداره.وقتی میتونی با آزمایش از وضعیتت باخبر شی.آزمایشات مفصله.تو نی نی سایت سرچ کن آزمایشات سقط مکرر تاپیک مفصل زیاد هست

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم