2777
2789

دوستم طلاق تفاهمی گرفتن همین که طلاق گرفت پشیمون شد ولی به روی شوهرش نیاورد

الان چیکار میتونه بکنه تا طلاقش کنسل بشه؟ راهی هست؟؟ 

زن و شوهر دیوونه وار همدیگه رو دوست دارن ولی انگار خوشی زد زیر دلشون طلاق گرفتن مرده از دوری زنش داره دیونه میشه زنه از دوری شوهرش شب و روز نداره

چیکار میتونند بکنند طلاق باطل بشه؟

نميدونم بايد ببيني مدل طلاقشون چيه اگر رجعي باشه و يه شب برن پيش  هم طلاق باطله

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب..مگه طلاقو میشه باطل کرد😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
نميدونم بايد ببيني مدل طلاقشون چيه اگر رجعي باشه و يه شب برن پيش  هم طلاق باطله

خانما بی حجاب نیست ولی مرده میاد به بچه ها سر بزنه پیشش بیخیال بی حجاب میگرده آیا اینم باعث محرمیت میشه؟

عجب..مگه طلاقو میشه باطل کرد😕

اره عزیزم تا سه بار میشه با برکشت باطلش کرد و دوباره بدون هیچ خطبه ای زن طرف محسوب میشه اما بعد سه بار باید زنه اول بره با یکی دیگ تا بتونه دوباره با شوهرش ازدواج کنه

خانما بی حجاب نیست ولی مرده میاد به بچه ها سر بزنه پیشش بیخیال بی حجاب میگرده آیا اینم باعث محرمیت م ...

خوب مرده مياد بگه بيشتر بمون شايد يه اتفاق خوبي افتاد بينشون 😍🙈

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك