2777
2789

از تجربیاتتون بگین از دل پرتون 😔😔😔😔خودم امشب مثل همیشه بخاطر شوخی ای که خیلی کوچیک بود از داداش کوچکم و مادرم فحش خوردم هیچ غروری برام نمونده از بس مادرم پشت برادرمه الکی و بیخود حتی اگه حق باهاش نباشه اونم به خددش اجازه میده به من بی احترامی کنه و مسخرم کنه بهم میگه بچه ... من 22دارم و متاهلم برادرمم14

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوروز دیگه میرم خونه خودم و راحت میشم 

وااای این روزای زندگیتو بخاطر این چیزا خراب نکن الان جشن ازدواجته خوشحال باش

تو هرخونه ای دعوا و بحث پیش میاد 

اما این روزایی که قراره عروس بشی یباره تو زندگیت 

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍

داداش من بعد سه تا دختر به دنیا اومده خیلی لووس و بی ادبه حتی منو میزنه کسیم هیچی بهش نمیگه همه چی در اختیارشهو مدام قربون صدقش میرن 

خواهر بزرگمم چون مجرده بابام خیلی لوسش کرده که مثلا به من که نامزد دارم حسادت نکنه کلا مظلوم خونه منم

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 
بهت گفته بچه ناراحت شدی؟ یا بیشتر بوده دعواتون؟ شوخی نکن باهاش ... همینو میتونم بگم... باهاتم شوخی ...

خودش دم به دقیقه داره شوخی میکنه یعنی دم به دقیقه باور نمیکنی😑😐 منم حرف نمیزنم 

خداروشکر من تکم از این مشکلات ندارم😑

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خودش دم به دقیقه داره شوخی میکنه یعنی دم به دقیقه باور نمیکنی😑😐 منم حرف نمیزنم  

چرا باورم میشه.... برای همین گفتم به روش بیار و بگو تو که شوخی دوست نداری پس چی شد ... با داد و پرخاش نگو ... آروم بهش بگو تو شوخی دوست نداری پس دیگه با هم شوخی نمی کنیم... بعد هم اون محل رو ترک کن

در مورد چاقو هم بعدا مامانت رو تنها گیر بیار و حسابی بترسونش که حادثه به بار پیش میاد و چند تا هم از این خبرها و فیلم ها براش بذار... شاید چند بار مجبور شدی باهاش تو زمانهای مختلف و کوتاه حرف بزنی ولی بگو حتما... تا دیگه جلوی این شوخی هاش رو بگیره(با چاشنی مظلوم نمایی خیلی شدید و باز هم تکرار میکنم بدون هیچ دعوایی) 

اگر درست متوجه شدم و متأهل هستی و دو روز دیگه برمیگردی خونه خودتون که چه بهتر... مادرت رو نمیتونی تغییر بدی برادرت هم لوس هست... منم دور شدم ازشون فقط همین کار رو تونستم بکنم