2777
2789
عنوان

بچها من دوتا سقط داشتم میگن بخاطر وزنه بالاته😥😣

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست
من ۱۱۰ کیلو بودم تو بارداری با قد ۱۶۷

جدی عزیزم؟من وزنم ۶۸بود سر بارداری اولم چون دوقلو بود و تا ۲۲هفته ک سقط شدن ۸کیلو اضاف کردم دیگ کم نشد

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
نه بابا وزن باعث سقط نمیشه من 87 کیلوام    

اطرافیان دیونم کردن

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا حالا کفتم چقدر وزنت بالا هست نه چه ربطی داره

نمیدونم والا  

اونایی که وزن بالا دارن اکثرا باردارنمیشن . به سقط کاری نداره 

ن من تو دوتا بارداریم اولین اقدام باردار شدم

بر نمیگرده من 17کیلو کم کردم و بارار شدم

تو چ مدت عزیزم

6ماه

چی مصرف میکردی الانم کربوهیدرات نمیخوری؟

چی مصرف میکردی الانم کربوهیدرات نمیخوری؟

تو گوگل بزن توضیحاتش زیاده،الان همه چیز میخورم شیر میدم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
تو گوگل بزن توضیحاتش زیاده،الان همه چیز میخورم شیر میدم

برنگشته؟

جدی عزیزم؟من وزنم ۶۸بود سر بارداری اولم چون دوقلو بود و تا ۲۲هفته ک سقط شدن ۸کیلو اضاف کردم دیگ کم ن ...

این که خوبه یه فامیلمون بالای ۲۰۰ شاید باشه خیلی خیلی چاقه دوبار  حامله شده 

رحم باید سالم باشه به چاقی و لاغری نیست

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔

دکترا نمیتونن درمان کنن معمولا میگن چاقی

چاقی فقط در صورتی باعث نازایی که تنبلی تخمدان داشته باشی

فامیلای ما همه خانما بالای صد هستن همه چندتا دارن من فقط یکی دارم

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔