2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واحتما اشتباه شده منظورش ازمایش بوده😑

بعضیا تو 17 هفته هم آنومالی میدن.من 16 رفتم جنسیتو دقیقشو گفت گفتم انگشت و اینا گفت ننوشته برات یعنی اگه میخواست میدید اونا رو هم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عععع مگه اچ تی سی نزده بودی اخه خود اچ تی سی بی بی چک و مثبت نشون میده میگن دو هفته بعد تزریق اچ تی ...

ای وای شرمنده دوروز بعد موعدم .اشتباهی نوشتم بعد آی یو

خدایا شکرت .بعد پنج سال انتظار خوشحالم کردی .خدایا خودت سالم نگهش دار
بعضیا تو 17 هفته هم آنومالی میدن.من 16 رفتم جنسیتو دقیقشو گفت گفتم انگشت و اینا گفت ننوشته برات یعنی ...

چون اعضای داخلی هم بررسی میشه حتما یه چیزی هست که که گفتن ۱۸ هفته به بعد باشه بهتره

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
فردا میرم سونو معلوم میشه چیه ؛)

بسلامتی انشالله ولی دیگا احتمالا پسره.تست جوش شیرین رو میگن تقریبا درسته.انشالله ک سالم باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
واحتما اشتباه شده منظورش ازمایش بوده😑

نه مطمئنم اشتباه نکرده

چون دوبار رفتم پیشش

سری دوم رفتم بهداشت گفت ازمایش غربالت مشکل داره

بردم پیش دکترم گفتم تو اینطوری گفتی بهداشت اینطوری

دوباره نگاه کرد گفت چرت گفته دیگه بهداشت نرو بچت هم مشکل نداره سالم سالمه

بعد گفت بده آنومالی بنویسم برات

گفتم نوشتی قبلا

بعد گفتم شما قبل ۱۸هفته وقت زدی برام

ولی میگن بعدش خوبه

گفت بهترین وقتش بین ۱۶تا ۱۸

که اگه جنین مشکل داشته باشه سقطش میکنن 

بسلامتی انشالله ولی دیگا احتمالا پسره.تست جوش شیرین رو میگن تقریبا درسته.انشالله ک سالم باشه

سلامت باشی عزیزم

تست نمک و ادرار هم کف کرد

ان تی هم احتمال پسر داد

دیگه خدا میدونه چیه😃

نه مطمئنم اشتباه نکرده چون دوبار رفتم پیشش سری دوم رفتم بهداشت گفت ازمایش غربالت مشکل داره بردم پ ...

زیر ۲۰ هفته اجازه سقط میدن 

من گذاشتم ۱۸ هفته به بعد برم 

میترسم یه وقت دقیق نشون نده

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
نه مطمئنم اشتباه نکرده چون دوبار رفتم پیشش سری دوم رفتم بهداشت گفت ازمایش غربالت مشکل داره بردم پ ...

عزیزم شما برو برا سونو اگه وقت سونو آنومالی نباشه دکتر سونو خودش بهت میگه وقتش نیس.فقط بگو بهش ک 17 هفته ای

بعضیا تو 17 هفته هم آنومالی میدن.من 16 رفتم جنسیتو دقیقشو گفت گفتم انگشت و اینا گفت ننوشته برات یعنی ...

من ۱۸هفتگی رفتم اما نوشته بود انگشت ها توآنومالی معلوم نیستن و ازین حرفا

مگه باید توآنومالی معلوم باشه انگشتا؟

زیر ۲۰ هفته اجازه سقط میدن  من گذاشتم ۱۸ هفته به بعد برم  میترسم یه وقت دقیق نشون نده

اخه به من گفت ۱۷هفته دقیق شدی برو

منم فردا دقیق ۱۷ هفته ام

سه هفته زودتر هم وقت سونو گرفتم😂🙈

من ویارم ب ترشی و شوری بود.صبحا تهوع نداشتم عوضش همین ک خورشید غروب میکرد شروع میشد.سینه راستم بزرگت ...

دقیقا مثه من ولی من هنوز نمیفهمم نی نی م جنسیتش چیه 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

ضربان قلب ۱۱۴ ،ویار از هفته ۷ شروع شد تا ماهه ۵. وزن هم بعد ۵ ماه اضاف کردم.جفت خلفی.اول هوس چیزای ترش و شور میکردم ولی بعدش نون خامه ای خیلی هوس میکردم.بچم دخمله

💟خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت💖